ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

H Samsung αναβιώνει το αναδιπλούμενο κινητό

H Samsung αναβιώνει το αναδιπλούμενο κινητό Facebook Twitter
4

Λίγες εβδομάδες μετά την εμφάνιση ενός κινητού με πορτάκι, στο πολύ δημοφιλές βίντεο του τραγουδιού της Adele "Hello", η νοτιοκορεατική εταιρεία Samsung ανακοίνωσε μόλις την κυκλοφορία ενός αναδιπλούμενου κινητού, το οποίο φημολογείτο ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες, που οπτικά τουλάχιστον μοιάζει σαν να έρχεται απευθείας από το 2004.

H Samsung αναβιώνει το αναδιπλούμενο κινητό Facebook Twitter

Όπως αναφέρει το έγκυρο σάιτ, PhoneArena, η απόφαση της Samsung να κυκλοφορήσει το ολοκαίνουριο μοντέλο της W2016, απαντά στην μεγάλη ζήτηση που γνωρίζει η κατηγορία των clamshell κινητών στο κοινό της Ιαπωνίας και Ανατολικής Ασίας και απ' ό,τι φαίνεται από τις περιγραφές η εταιρεία υπήρξε γενναιόδωρη στα χαρακτηριστικά που εξοπλίζουν την νέα συσκευή.

H Samsung αναβιώνει το αναδιπλούμενο κινητό Facebook Twitter

Όπως προκύπτει από τις πρώτες λεπτομέρειες, το W2016, θα διαθέτει διπλή οθόνη αφής, μεγέθους 3,9 ιντσών και ανάλυσης 1280 x 768 pixels, επεξεργαστή Exynos στα 2,1GHz, 3 GB μνήμης RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου, αλλά και μια οπίσθια κάμερα 16 Megapixels, ενώ θα τρέχει το λειτουργικό Android 5.1.1 Lollipop. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ούτε η τιμή του, αλλά ούτε και η ημερομηνία κυκλοφορίας του εντυπωσιακού κινητού.  

Τech & Science
4

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρκίνος του δέρματος: Ένα εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Τech & Science / Καρκίνος του δέρματος: Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο που βρίσκεται πλέον σε κλινική δοκιμή φάσης 3, κηρύσσεται από τους επιστήμονες «πραγματική ελπίδα» για την οριστική θεραπεία του καρκίνου του δέρματος
NEWSROOM
Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM