Απίστευτες καταγγελίες του Πανούση για διασυνδέσεις πολιτικών με τρομοκράτες και απειλές για τη ζωή του

Απίστευτες καταγγελίες του Πανούση για διασυνδέσεις πολιτικών με τρομοκράτες και απειλές για τη ζωή του Facebook Twitter
: Menelaos Myrillas / SOOC
8

Σχέδιο πολιτικής και φυσικής εξόντωσής του αποκαλύπτει ο τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί.

Η εφημερίδα αναφέρει πως οι αποκαλύψεις του καθηγητή της Εγκληματολογίας, ο οποίος κλήθηκε να διαχειριστεί τις υποθέσεις της Αστυνομίας αλλά και των μυστικών υπηρεσιών της χώρας κατά την πρώτη περίοδο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., καθίστανται ακόμη πιο σημαντικές καθώς στο σχέδιο εναντίον του πρωταγωνιστούν όχι μόνο άνθρωποι του υπόκοσμου από τον χώρο των ποινικών και της τρομοκρατίας, αλλά και κυβερνητικά στελέχη της αριστεράς. Όλες τις πληροφορίες τις έχει καταγράψει σε ένα ένα βιωματικό πολιτικό θρίλερ  στο οποίο αναφέρεται με ψευδώνυμα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κος Πανούσης έχει καταθέσει όλα τα στοιχεία σε συμβολαιογράφο προκειμένου αν του συμβεί κάτι να υπάρχουν σαν αποδείξεις ενώ σημειώνει πως η οικογένειά του τον προειδοποιεί να μην δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα τέλος «το πιο εντυπωσιακό, μάλιστα, είναι ότι ο τέως υπουργός αφήνει σαφώς να εννοηθεί και στο κείμενό του αλλά και σε συνέντευξή του στην εφημερίδα, ότι γνώστης όλου του ασύλληπτου πολιτικό-αστυνομικού παρασκηνίου που σχετίζεται και με οικονομικές δοσοληψίες, τις κατά το κοινώς λεγόμενο μίζες, είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο με έμμεσο τρόπο... ευχαριστεί επειδή τον απομάκρυνε από το πόστο του».

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο «Αθήνα 984» με τον πρώην υπουργό, ο κ. Πανούσης επιβεβαίωσε τα όσα γράφει η εφημερίδα και σε ερώτηση ποιος ενημέρωσε για όλα αυτά τον πρωθυπουργό, απάντησε «η ΕΥΠ».

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πολιτική / Χρυσοχοΐδης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγής του πλαισίου για τις συγκεντρώσεις Κασιδιάρη

Επικαλείται νομική αδυναμία απαγόρευσης της εκδήλωσης Κασιδιάρη ο υπουργός – Υπερασπίζεται την απαγόρευση των αντιφασιστικών συγκεντρώσεων για την «αποτροπή συγκρούσεων»
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Πολιτική / Μητσοτάκης για 28η Οκτωβρίου: «Η Ελλάδα είναι δύναμη ειρήνης που δεν εκβιάζει, αλλά ούτε εκβιάζεται»

«Η 28η Οκτωβρίου μας θυμίζει ότι η ελευθερία και η ειρήνη δεν είναι ποτέ δεδομένες, είναι αγαθά τα οποία κατακτήθηκαν με θυσίες», συνέχισε ο πρωθυπουργός από τη Θεσσαλονίκη
THE LIFO TEAM
ΤΟΥΡΚΟΛΙΒΥΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Πολιτική / Κοινή δήλωση 5 χωρών και ΕΕ στον ΟΗΕ για τουρκολιβυκό: Παραβιαζει τη γεωγραφική πραγματικότητα

«Ο σεβασμός του Διεθνούς Δικαίου αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την περιφερειακή σταθερότητα και τη διατήρηση μιας διεθνούς τάξης βασισμένης σε κανόνες» τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης
THE LIFO TEAM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΕΚΙΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μιχάλης Μπεκίρης: Παραιτείται προσωρινά από το γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή

Στη δήλωσή του ο κ. Μπεκίρης υποστηρίζει ότι εδώ και έναν μήνα είναι αντιμέτωπος με «πρωτοφανή εκστρατεία προσωπικής στοχοποίησης» και τονίζει ότι η απόφασή του είναι αποκλειστικά προσωπική
THE LIFO TEAM
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Πολιτική / Πάνος Καμμένος: «Θα εμπλακώ στην πολιτική εάν επιστρέψει ο Σαμαράς - Μιλάω με Τσίπρα»

«Θα εμπλακώ διότι δεν μπορώ να αφήσω τον κ. Σαμαρά να έρθει και να το κάνει πάλι για προσωπικούς του λόγους διότι φαίνεται ότι είναι στημένο το παιχνίδι», είπε ο Πάνος Καμμένος
THE LIFO TEAM