ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

Φόρο στο Χρηματιστήριο εξετάζει η κυβέρνηση

Φόρο στο Χρηματιστήριο εξετάζει η κυβέρνηση Facebook Twitter
5

"Το ασφαλιστικό δεν μπορεί να λυθεί αύριο το πρωί. Εξετάζουμε την επιβολή φόρου στις χρηματιστηριακές συναλλαγές. Είναι μια σκέψη για τη λύση του ασφαλιστικού. Είναι στο τραπέζι ο φόρος στο Χρηματιστήριο" δήλωσε μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας.

Αναφορικά με τα μέτρα της κυβέρνησης, ο ίδιος σχολίασε: "Παίρνουμε μια σειρά μέτρα, αλλά το σχέδιό μας είναι σε συνεχή διαπραγμάτευση. Δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε ευαισθησία επειδή παίρνουμε αυτά τα μέτρα. Είμαστε σε μια διαδικασία συνεχούς διαπραγμάτευσης".

Σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ, το χαρακτήρισε "είναι στοιχείο εκδημοκρατισμού και διαφάνειας", ενώ αναφερόμενος στις συντάξεις είπε πως η κυβέρνηση ψάχνει τρόπους για ελαφριά μείωση συντάξεων.

5

ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΠΑ

Οικονομία / Πετρέλαιο: Η ΕΕ απορρίπτει την απειλή των ΗΠΑ για απαγόρευση στο ντίζελ - Η πρόταση της Γαλλίας

Η πρόταση του Παρισιού λίγο μετά την προτροπή της Ουάσινγκτον προς τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, να αξιοποιήσουν τα αποθέματά τους, ώστε να μην έρθουν αντιμέτωπες με απαγόρευση εξαγωγών καυσίμων
THE LIFO TEAM
ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΒΟΡΕΙΑ ΜΕΚΕΔΟΝΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΤΙΜΕΣ

Οικονομία / Βόρεια Ελλάδα: Κάτοικοι καταφεύγουν στη Βουλγαρία και τη Βόρεια Μακεδονία για φτηνότερα καύσιμα

Παράγοντες της αγοράς καυσίμων εκτιμούν ότι με τη νέα τιμολόγηση που αναμένεται αύριο, Τρίτη, από τα διυλιστήρια οι τιμές θα καταγράψουν και νέα αύξηση κοντά στο 2%
THE LIFO TEAM