24χρονος παθαίνει αμόκ στη διάρκεια πτήσης από τη Λισαβόνα, δαγκώνει επιβάτη και πεθαίνει

24χρονος παθαίνει αμόκ στη διάρκεια πτήσης από τη Λισαβόνα, δαγκώνει επιβάτη και πεθαίνει Facebook Twitter
8

Νεκρός είναι ένας 24χρονος, ο οποίος δάγκωσε επιβάτη κατά τη διάρκεια πτήσης από τη Λισαβόνα στο Δουβλίνο, αναφέρει o Guardian.


Ο νεαρός άνδρας, σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν ιδιαίτερα ταραγμένος στην πτήση της Aer Lingus πριν δαγκώσει έναν άλλο επιβάτη που προσπάθησε να τον συγκρατήσει.

Η ιρλανδική Mirror κάνει λόγο για δύο τραυματίες. Όπως γράφει, ο επιβάτης φέρεται να εκνευρίστηκε και να τραυμάτισε δύο ανθρώπους. Με τη βοήθεια και άλλων επιβατών το πλήρωμα κατάφερε να τον σταματήσει


Ο πιλότος ενημέρωσε τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας για έναν επιβάτη που έπαθε αμόκ και τραυμάτισε έναν ή δύο επιβάτες.

 

Λίγο αργότερα, ο 24χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι φοιτητής στην Ιρλανδία, ένιωσε αδιαθεσία και έπεσε λιπόθυμος. Ένας γιατρός προσπάθησε να τον βοηθήσει, αλλά ο νεαρός άνδρας κατέληξε.


Μια γυναίκα που βρισκόταν στο αεροπλάνο συνελήφθη μετά την προσγείωση, αλλά δεν είναι γνωστό αν έχει σχέση με το θάνατο του 24χρονου ή αν ταξίδευε μαζί του.


Ο πιλότος έκανε επείγουσα προσγείωση στις 17:40 χθες στο Κορκ, με τους 168 επιβάτες και το πλήρωμα να εγκαταλείπουν το αεροπλάνο, σύμφωνα με το RTE.


Παρά τις προσπάθειες πάντως, ο 24χρονος δεν κατάφερε να επανέλθει στη ζωή, ενώ ο επιβάτης που τραυμάτισε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οι υπόλοιποι επέστρεψαν στο Δουβλίνο με λεωφορείο.


Ερευνάται από την αστυνομία αν ο άνδρας υπέστη αμόκ, αν του συνέβη κάτι παθολογικό ή αν υπήρχε κάποιος άλλος λόγος για την κατάστασή του.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΥΒΑ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΗΠΑ ΡΑΟΥΛ ΚΑΣΤΡΟ

Διεθνή / Κούβα: Νέες αμερικανικές κυρώσεις σε πέντε εταιρείες και στον εγγονό του Ραούλ Κάστρο

Από τις αρχές του έτους, οι ΗΠΑ έχουν επιβάλει περιορισμούς στην πρόσβαση της Κούβας σε πετρέλαιο, απειλώντας παράλληλα με δασμούς τις χώρες που συνεχίζουν να προμηθεύουν το νησί
THE LIFO TEAM
 ΗΠΑ OPENAI NEW YORK TIMES

Διεθνή / Στο πλευρό της OpenAI η κυβέρνηση Τραμπ στη δικαστική διαμάχη με τους New York Times

Το υπόμνημα αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη φορά που η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρεμβαίνει επίσημα στο κύμα αγωγών που έχουν καταθέσει δημιουργοί, εκδότες, δισκογραφικές εταιρείες και ειδησεογραφικοί οργανισμοί
THE LIFO TEAM
ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Τραμπ: Ζητά από την Ευρώπη να πληρώσει τη στρατιωτική βοήθεια των ΗΠΑ στην Ουκρανία

Τον περασμένο μήνα, το Reuters αποκάλυψε ότι ο αμερικανικός στρατός έχει αναλώσει μεγάλο μέρος των αποθεμάτων του σε πυραύλους υψηλής ακριβείας κατά τις επιχειρήσεις στο Ιράν
THE LIFO TEAM