Yottas: To νεοζάμπλουτο, εκνευριστικό ζευγάρι του Χόλιγουντ που κάνει φασαρία...

Yottas: To νεοζάμπλουτο, εκνευριστικό ζευγάρι του Χόλιγουντ που κάνει φασαρία... Facebook Twitter
10

 

Yottas: To νεοζάμπλουτο, εκνευριστικό ζευγάρι του Χόλιγουντ που κάνει φασαρία... Facebook Twitter

Το Χόλιγουντ έχει αρκετή υπομονή σε κάθε είδους καπρίτσιο. Το να έχεις ένα λιοντάρι στον κήπο, να ντύνεσαι Superman και να φτιάχνεις mural που απεικονίζει τον εαυτό σου στην γκαραζόπορτα είναι λίγο - πολύ στα όρια της κιτς εκκεντρικότητας που μετά χαράς πρεσβεύει και φιλοξενεί η γειτονιά.

Toν περασμένο Mάιο σε μια από τις εντυπωσιακότερες επαύλεις του Λος Άντζελες μετακόμισαν νέοι ένοικοι οι οποίοι ήρθαν από τη Γερμανία. Οι κακές - tabloid γλώσσες, λένε πως το ζευγάρι που μόλις είχε εγκατασταθεί στις ΗΠΑ έφυγε για να μπορέσει να κάνει τα γούστα του χωρίς να ακούει τα σχόλια των συντηρητικών Γερμανών.

They drive super cars. They throw parties with caged tigers. They want 10 beautiful women to live with them in a mansion in Beverly Hills. Meet the Yottas: A "life coach" and his wife. They're "YOLO-ing hard."

Posted by INSIDER on Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015

Ο Bastion Yotta και η σύζυγός του Maria έκαναν το πρώτο καλωσόρισμα με ένα τεράστιο πάρτι και αμέσως επιδόθηκαν σε μια τεράστια καμπάνια αυτοπροβολής. Επαγγελματικά ο κος Υοtta συστήνεται ως life-coacher και παράλληλα πουλάει και μηχανήματα ευεξίας και ομορφιάς. Η κα Yotta ήταν φοιτήτρια στη Γερμανία που άφησε τις σπουδές της στη μέση ένεκα της γνωριμίας και του σφοδρού έρωτα. 

Τι άλλο γνωρίζουμε για αυτούς; Τα κλασικά που κάνει ένα ζευγάρι που θέλει να συνδυάσει λίγο Kardashians, πολύ Dan Bilzerian και μια ιδέα Playboy Mansion. Ξοδεύουν πάνω από 100.000 δολάρια το μήνα για τα βασικά τους έξοδα, κάνουν κάθε τρεις και λίγο πάρτι, φωτογραφίζονται και μιλάνε για τους εαυτούς όπου δουν κάμερα και χτίζουν τα θεμέλια του θρύλου τους με στόχο να ξεπεράσουν τα 15 λεπτά δημοσιότητας που τους αναλογούν, Μερικά από τα νέα καπρίτσια του ζευγαριού κρύβουν πιο ροζ ενδιαφέρον, όπως πχ το πως πρόσφατα ζήτησαν από μαι ντουζίνα νεαρές όμορφες κοπέλες που θέλουν να ζήσουν το "Yotta lifestyle" να μετακομίσουν σπίτι τους Η προσφορά ήταν ανοιχτή σε συμμετοχές και το ζευγάρι θα έκανε την τελική επιλογή.

Yottas: To νεοζάμπλουτο, εκνευριστικό ζευγάρι του Χόλιγουντ που κάνει φασαρία... Facebook Twitter
Yottas: To νεοζάμπλουτο, εκνευριστικό ζευγάρι του Χόλιγουντ που κάνει φασαρία... Facebook Twitter
Yottas: To νεοζάμπλουτο, εκνευριστικό ζευγάρι του Χόλιγουντ που κάνει φασαρία... Facebook Twitter

Κάπου εδώ, άρχισε να εξαντλείται η υπομονή των γειτόνων...Οι Yottas που κατάφεραν την Daily Mail και όλα τα tabloids να ασχοληθούν μαζί τους, έγιναν στόχος των πιο ήσυχων κατοίκων της περιοχής που θέλουν την έξωσή τους. Το σπίτι το οποίο ενοικιάζεται για 10.000 δολάρια το μήνα είχε ήδη βεβαρημένο παρελθόν μια και στο παρελθόν έχει χρησιμοποιηθεί για γυρίσματα του Playboy και ενοικιάζονταν για ξέφρενα πριβέ πάρτι. Οι Los Angeles Times προσπάθησαν να βγάλουν άκρη με τους Yottas και να ανακαλύψουν τις αιτίες που είχαν γίνει ανεπιθύμητοι, τόσο γρήγορα και πήραν τη σκυτάλη του ρεπορτάζ για το ζευγάρι. Το ζευγάρι λοιπόν κατηγορείται πως μετέτρεψε το Λος Άντζελες σε Λας Βέγκας και του χρεώνεται εκτός από προκλητική συμπεριφορά και διατάραξη της τάξης. Μερικοί γείτονες καταγγέλουν πως η φασαρία από το σπίτι δεν αντέχεται, πως κάθε φορά που κάνουν πάρτι δημιουργείται τεράστιο μποτιλιάρισμα και παραβιάζεται σειρά νομοθεσιών. Αυτό που οι πιο ήσυχοι, αλλά εξίσου πλούσιοι κάτοικοι θέλουν να πετύχουν είναι να πάψει ο κανόνας "Είμαι πλούσιος και κάνω ό,τι γουστάρω." 

Οι υπερασπιστές του ζευγαριού, όπως ο μηχανικός που κατασκεύασε και διαχειρίζεται το σπίτι, κατηγορούν τους γείτονες για υποκρισία και ζήλια.

Yottas: To νεοζάμπλουτο, εκνευριστικό ζευγάρι του Χόλιγουντ που κάνει φασαρία... Facebook Twitter
Yottas: To νεοζάμπλουτο, εκνευριστικό ζευγάρι του Χόλιγουντ που κάνει φασαρία... Facebook Twitter
Yottas: To νεοζάμπλουτο, εκνευριστικό ζευγάρι του Χόλιγουντ που κάνει φασαρία... Facebook Twitter

Ο δημοσιογράφος των LA TIMES επισκέφτηκε το σπίτι για να δει από κοντά το περιβόητο ζευγάρι και περιγράφει: "Το πρώτο πράγμα που βλέπετε όταν μπαίνετε μέσα στο σπίτι είναι ένας στύλος από ορείχαλκο. Μια ξανθιά γυναίκα με συνόδεψε μέχρι τον τέταρτο όροφο, όπου συναντήθηκα με τον Yottas ο οποίος έχει ίνδαλμα τον Σβαρτσενέγκερ. Η Μαρία φορούσε ψηλά τακούνια και ένα ασφυκτικά στενό λευκό φόρεμα." Σχολιάζοντας το στήθος της το οποίο της έχει κάνει δώρτο ο σύντροφός της αναφέρει πως αν παιδιά της γειτονιά έχουν χάσει δύο μπάλες μπάσκετ, τότε τώρα ξέρουν πού θα τις βρουν.

 

Τρεις νέες γυναίκες περιφέρονται στο χώρο και ο Yottas του εξήγησε ότι καλούν νεαρές γυναίκες δωρεάν για να μείνουν στο σπίτι με τα 10 υπνοδωμάτια τους, όπου ο Bastian τους διδάσκει τη φιλοσοφία της ζωής.

Ο Yotta είπε ότι έκανε την τύχη του εμπορευόμενος προϊόντα ομορφιάς και τεχνολογίας, αλλά δεν αναφέρει πολλές λεπτομέρειες. Είπε ότι μετακόμισαν στο Λος Άντζελες το περασμένο έτος από την Ευρώπη για να απολαύσουν τη ζωή και να μοιραστούν την ανακάλυψή τους.

 

Το ποια ακριβώς είναι η ανακάλυψή τους δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί από κανένα μέσο. Όποια και αν είναι πάντως ευθύνεται σύμφωνα με το ζευγάρι για την υπέροχη ζωή που κάνουν, τη συλλογή αυτοκινήτων αξίας 1,3 εκατ, δολαρίων στο γκαράζ τους και την τεράστια γκαρνταρόμπα τους που είναι γεμάτη logos. Όσο για το αν θα δεχτούν να μετακομίσουν ή έστω να γίνουν λίγο πιο φρόνιμοι, δηλώνουν πως κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται....

Yottas: To νεοζάμπλουτο, εκνευριστικό ζευγάρι του Χόλιγουντ που κάνει φασαρία... Facebook Twitter
Yottas: To νεοζάμπλουτο, εκνευριστικό ζευγάρι του Χόλιγουντ που κάνει φασαρία... Facebook Twitter
Yottas: To νεοζάμπλουτο, εκνευριστικό ζευγάρι του Χόλιγουντ που κάνει φασαρία... Facebook Twitter
Yottas: To νεοζάμπλουτο, εκνευριστικό ζευγάρι του Χόλιγουντ που κάνει φασαρία... Facebook Twitter
Yottas: To νεοζάμπλουτο, εκνευριστικό ζευγάρι του Χόλιγουντ που κάνει φασαρία... Facebook Twitter
Yottas: To νεοζάμπλουτο, εκνευριστικό ζευγάρι του Χόλιγουντ που κάνει φασαρία... Facebook Twitter
Πολιτισμός
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σαμ Άλτμαν κοιτάζει το μέλλον σαν τον «Περιπλανώμενο» του Κάσπαρ Ντάβιντ Φρίντριχ

Πολιτισμός / Η Άνι Λίμποβιτς φωτογραφίζει τον Σαμ Άλτμαν σαν τον «Περιπλανώμενο» του Κάσπαρ Ντάβιντ Φρίντριχ

Η Άνι Λίμποβιτς φωτογράφισε τον επικεφαλής της OpenAI για το «Vanity Fair» σαν μια σύγχρονη εκδοχή του ρομαντικού ήρωα που κοιτάζει το άγνωστο. Μόνο που εδώ το άγνωστο είναι το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης.
THE LIFO TEAM
Γιάννης Τσαρούχης: Η εικαστική αναφορά πίσω από το «La bola negra»

Πολιτισμός / Γιάννης Τσαρούχης: Η εικαστική αναφορά πίσω από το «La bola negra»

Οι άντρες με τις λευκές στολές, τα ήσυχα βλέμματα και τον λεπτό ερωτισμό των έργων του Τσαρούχη έγιναν σημείο αναφοράς για τη νέα ταινία των Χαβιέρ Κάλβο και Χαβιέρ Αμπρόσι, μια ιστορία για την ομοφυλοφιλική μνήμη και την κληρονομιά του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα.
THE LIFO TEAM
Για πρώτη φορά σε δημοπρασία αντικείμενα από το προσωπικό αρχείο του Στάνλεϊ Κιούμπρικ

Πολιτισμός / Για πρώτη φορά σε δημοπρασία αντικείμενα από το προσωπικό αρχείο του Στάνλεϊ Κιούμπρικ

Για πρώτη φορά δημοπρατούνται εκατοντάδες αντικείμενα από το προσωπικό αρχείο και τη συλλογή του Στάνλεϊ Κιούμπρικ. Το κοσμικό έμβρυο του «2001» μπορεί να φτάσει τις 800.000 λίρες.
THE LIFO TEAM
Όλα όσα θα δούμε φέτος στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Πολιτισμός / Όλα όσα θα δούμε φέτος στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Νέα σεζόν με «Τζένη Τζένη», Dogville και Μολιέρο. Ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα που κινείται από τον Νίκο Καραθάνο έως τον Λαρς φον Τρίερ, ενώ επενδύει στη νέα ελληνική γραφή, τη συμπερίληψη και το άνοιγμα του θεάτρου στην πόλη.
THE LIFO TEAM
Η Μαρία Λουίζου στη νέα Triennial του New Museum στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Το New Museum επέλεξε τη Μαρία Λουίζου για τη νέα Τριενάλε της Νέας Υόρκης

Μετά τη συνεργασία της με τη Στέγη και την παρουσία της στην έκθεση New Museum–DESTE στο Μπενάκη, η Μαρία Λουίζου επιλέγεται τώρα για την έκτη Τριενάλε του μουσείου, μαζί με 35 ακόμη καλλιτέχνες και συλλογικότητες από όλο τον κόσμο.
THE LIFO TEAM
DAVID BOWIE ΓΕΝΕΘΛΙΑ BOWIE80

Πολιτισμός / David Bowie: Σειρά εκδηλώσεων και εκθέσεων για τον εορτασμό των 80ών γενεθλίων του

Ο David Bowie, γεννημένος ως Ντέιβιντ Τζόουνς στο Λονδίνο στις 8 Ιανουαρίου 1947 πέθανε από καρκίνο στις 10 Ιανουαρίου 2016, μόλις δύο ημέρες μετά τα 69α γενέθλιά του και την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ, «Blackstar»
THE LIFO TEAM
Ο τελευταίος castrato ήταν συγγενής του Φελίνι ισχυρίζεται νέο βιβλίο

Πολιτισμός / Ο τελευταίος castrato ήταν συγγενής του Φελίνι ισχυρίζεται νέο βιβλίο

Η μελέτη της Μάρθα Φέλντμαν ακολουθεί την απροσδόκητη οικογενειακή σύνδεση του Φεντερίκο Φελίνι με τον Αλεσάντρο Μορέσκι, τον τελευταίο γνωστό castrato, και αναζητά τα ίχνη της φωνής και του σώματός του στο σινεμά του Ιταλού σκηνοθέτη.
THE LIFO TEAM
ΓΚΙΓΙΡΜΟ ΝΤΕΛ ΤΟΣΟ ΑΛΦΟΝΣΟ ΚΟΥΑΡΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ DIGGER ΙΝΙΑΡΙΤΟΥ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Πολιτισμός / O Γκιγιέρμο ντελ Τόρο και o Αλφόνσο Κουαρόν υπερασπίστηκαν το «Digger» του Ινιάριτου μετά τις αρνητικές κριτικές

Οι Αλφόνσον Κουαρόν και Γκιγιέρμο ντελ Τόρο αποφάσισαν να υπερασπιστούν στα social media την ταινία «Digger» του φίλου τους Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιάριτου που έλαβε αρνητικές κριτικές
THE LIFO TEAM

σχόλια

10 σχόλια
κουκλος ο Γιωτας αλλα τι εχεις βαλει νταρλινγκ κ ειναι τοσο λευκα? μπλανκο?? οσο για την Γιωτομπαρμπι, δεν θα πεθανει ποτε απο πνιγμο!! με τετοια μπαλονια ουτε βουτια δεν θα μπορει να κανει!!
να τους βαλουμε να αναμετρηθουν με τον αλλον το μουσατο με τα οπλα (δεν θυμαμαι το ονομα του) που βγαζει φωτογραφιες στο instagram (?) , να δουμε ποιος την εχει μεγαλύτερη (την περιουσια)
Μια καλή ζωή είναι αυτή που εμπνέεται από την αγάπη και καθοδηγείται από την γνώση.Ο Russel το λέει όχι εγώ.Η μανιακή επιδίωξη λοιπόν για υλικά αγαθά και αναγνώριση,είναι μια ζωή χαμένη και αν όχι χαμένη σίγουρα παρακμιακή,αυτό το λέω εγώ.