Nα συλλαμβάνονται όσοι δεν έχουν εισιτήριο ζητά ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ

Nα συλλαμβάνονται όσοι δεν έχουν εισιτήριο ζητά ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ Facebook Twitter
SOOC
5

Τη μετατροπή του πταίσματος για κάποιον που δεν έχει εισιτήριο στα ΜΜΜ  σε πλημμέλημα και τη σύλληψη του πρότεινε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών (ΟΑΣΑ) Γρηγόρης Δημητριάδης, στη διάρκεια της τοποθέτησής του στην κοινή συνεδρίαση των επιτροπών που επεξεργάζονται το πολυνομοσχέδιο.

Ο κ. Δημητριάδης ζήτησε την αυστηροποίηση των ποινών για τη λαθρεπιβίβαση και να οδηγούνται στο δικαστήριο οι λαθρεπιβάτες για τους οποίους ως τώρα προβλεπόταν μόνο πρόστιμο.

Επίσης ζήτησε από τα υπουργεία που ασκούν κοινωνική πολιτική με τα λεωφορεία να καταβάλουν στον οργανισμό τα ανάλογα ποσά. 

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Ελλάδα / Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Το Στέιτ Ντιπάρτμπεντ συντάσσει ξεχωριστή σχετική έκθεση «για όλα τα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών και για όλες τις χώρες που λαμβάνουν βοήθεια, σύμφωνα με τον Νόμο περί Εξωτερικής Βοήθειας του 1961 και τον Νόμο περί Εμπορίου του 1974»
LIFO NEWSROOM
Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

Ελλάδα / Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

H Ελλάδα καταγράφει ήδη πάνω από 454.000 στρέμματα καμένα έως τις 19 Αυγούστου, γεγονός που κατατάσσει το 2025 ως την πέμπτη χειρότερη χρονιά των τελευταίων 20 ετών, επισημαίνει ο Κώστας Λαγουβάρδος
LIFO NEWSROOM