Nα συλλαμβάνονται όσοι δεν έχουν εισιτήριο ζητά ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ

Nα συλλαμβάνονται όσοι δεν έχουν εισιτήριο ζητά ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ Facebook Twitter
SOOC
5

Τη μετατροπή του πταίσματος για κάποιον που δεν έχει εισιτήριο στα ΜΜΜ  σε πλημμέλημα και τη σύλληψη του πρότεινε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών (ΟΑΣΑ) Γρηγόρης Δημητριάδης, στη διάρκεια της τοποθέτησής του στην κοινή συνεδρίαση των επιτροπών που επεξεργάζονται το πολυνομοσχέδιο.

Ο κ. Δημητριάδης ζήτησε την αυστηροποίηση των ποινών για τη λαθρεπιβίβαση και να οδηγούνται στο δικαστήριο οι λαθρεπιβάτες για τους οποίους ως τώρα προβλεπόταν μόνο πρόστιμο.

Επίσης ζήτησε από τα υπουργεία που ασκούν κοινωνική πολιτική με τα λεωφορεία να καταβάλουν στον οργανισμό τα ανάλογα ποσά. 

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΥΓΓΕΝΩΝ

Ελλάδα / «Να χαίρεστε τη ματωμένη σας τηλεθέαση»: Αντίδραση συγγενών θυμάτων 17 Νοέμβρη για τη συνέντευξη Κουφοντίνα

Οι συγγενείς των θυμάτων της τρομοκρατικής οργάνωσης επισημαίνουν ότι «οι θεσμικοί ειδησεογραφικοί οργανισμοί της χώρας αρνούνταν επί δεκαετίες να δώσουν λόγο στους τρομοκράτες, κάτι που ανατράπηκε τώρα»
THE LIFO TEAM
ΚΗΦΙΣΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 92ΧΡΟΝΟΣ

Ελλάδα / Κηφισιά: Συνελήφθη 33χρονη για τη δολοφονία 92χρονου το 2017 - Κατηγορείται για κλοπή 130.000 ευρώ

Η γυναίκα κατηγορείται για ανθρωποκτονία και ληστεία σε βάρος του ηλικιωμένου, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και για διακεκριμένη κλοπή σε υπόθεση που καταγγέλθηκε το 2023
THE LIFO TEAM