ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Αποφυλακίζεται η Βίκυ Σταμάτη

Αποφυλακίζεται η Βίκυ Σταμάτη Facebook Twitter
3

Δεκτή έγινε από το Δικαστήριο η πρόταση της εισαγγελέως της έδρας όσον αφορά την αποφυλάκιση της Βίκης Σταμάτη. 

Μετά από τρία χρόνια κράτησης η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, αποφυλακίζεται, ενώ αυτή την ώρα συζητούνται οι όροι που θα επιβληθούν στη σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου.

 

Η εισαγγελική πρόταση ήταν να επιβλήθούν στην κ. Σταμάτη οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση τρεις φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα. Επιπλέον, η εισαγγελέας ζήτησε την επιβολή χρηματικής εγγύησης 70.000 ευρώ, ποσό που προκάλεσε αντιδράσεις, τόσο από τους συνηγόρους της, όσο και από την ίδια την κατηγορουμένη, η οποία αποχώρησε κλαίγοντας από τη δικαστική αίθουσα.

 

Όπως δήλωσε ο συνήγορός της Φραγκίσκος Ραγκούσης, «βάλτε της όποιον όρο θέλετε εκτός από αυτόν. Αυτή τη στιγμή πένονται. Δεν έχουν να συντηρήσουν ούτε ο ένας τον άλλον. Δεν υπάρχει δυνατότητα να μαζέψουν ούτε τρία χιλιάρικα. Συντηρούνται στη φυλακή από 10-20 ευρώ που θα δώσουν φίλοι και συγγενείς. Είναι σαν να τη σταυρώνετε. Περιμένει πως και πως να πάει στο παιδί της. Βάλτε της ακόμα και κατ' οίκον περιορισμό».

 

Η Βίκυ Σταμάτη είχε ζητήσει πολλές φορές ως σήμερα την αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης αλλά τα αιτήματά της δεν είχαν γίνει δεκτά.

3

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πορεία υπέρ της Παλαιστίνης στην Αθήνα: Φωτοβολίδες έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ

Ελλάδα / Πορεία υπέρ της Παλαιστίνης στην Αθήνα: Φωτοβολίδες έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ

Οι διαδηλωτές κινήθηκαν μέσω κεντρικών οδών, πραγματοποιώντας μια συμβολική στάση έξω από την πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών, προτού καταλήξουν στον τελικό τους προορισμό, την πρεσβεία του Ισραήλ στο Ψυχικό
LIFO NEWSROOM
Δολοφονία στη Σκύδρα: «Είχε φαντασιώσεις ότι του έκανε ζημία, τον έβριζε» λένε συγγενείς του δράστη

Ελλάδα / Δολοφονία στη Σκύδρα: «Είχε φαντασιώσεις ότι του έκανε ζημία, τον έβριζε» λένε συγγενείς του δράστη

Οι διαφορές των δύο ανδρών σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν χρόνιες και για αυτό η οικογένεια του 72χρονου ήταν εξαρχής ανήσυχη μετά την εξαφάνισή του - Τι υποστηρίζει η κόρη του θύματος
LIFO NEWSROOM