ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η χήρα του Steve Jobs παρακάλεσε DiCaprio και Bale να μην δεχθούν το ρόλο στη βιογραφική ταινία

Η χήρα του Steve Jobs παρακάλεσε DiCaprio και Bale να μην δεχθούν το ρόλο στη βιογραφική ταινία Facebook Twitter
2

Η χήρα του Steve Jobs, Laurene Jobs επικοινώνησε με το Leonardo DiCaprio και τον Christian Bale και τους ικέτευσε να μην ενσαρκώσουν το σύζυγό της στη σχετική βιογραφική ταινία που ετοιμάζει ο Danny Boyle, υποστηρίζει το Hollywood Reporter.

 

«Από την αρχή, η Laurene Jobs προσπαθεί να σκοτώσει αυτήν την ταινία. Πήρε τον DiCaprio και του είπε: Μην το κάνεις. Πήρε και τον Bale και του είπε: Μην το κάνεις» σχολιάζει άνθρωπος-κλειδί στην παραγωγή, σύμφωνα με το δημοσίευμα που μεταδίδει και ο Guardian «Ήθελε πάρα πολύ να μην γίνει η ταινία. Αλλά εμείς είπαμε πως θα το προχωρήσουμε. Νομίζω πως όντως μίλησε με τους ηθοποιούς» αναφέρει άλλη πηγή, που εργάζεται στη Sony Pictures.


Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Apple, Jony Ive, από τη σκηνή του Vanity Fair New Establishment Summit, έβγαλε χθες ένα μικρό λόγο για τις αναμνήσεις που έχει από τον Steve Jobs και το πως ο θάνατός του τον επηρέασε, ενώ σχετικά με την επερχόμενη ταινία σχολίασε πως διατηρεί τις επιφυλάξεις του. «Υπάρχουν γιοι και κόρες και χήρες και πολύ κοντινοί φίλοι που έχουν αναστατωθεί τελείως και έχουν συγχυστεί επίσης» φέρεται να ανέφερε ο Ive, σύμφωνα με το Verge. «Εμείς θυμόμαστε και γιορτάζουμε τη ζωή του Steve Jobs αλλά την ίδια στιγμή βγαίνει αυτή η ταινία κι εγώ δεν αναγνωρίζω καν αυτόν τον άνθρωπο» είπε ο ίδιος.


H ταινία «Steve Jobs» σε σκηνοθεσία του Βρετανού Ντάνι Μπόιλ με τον Μάικλ Φασμπέντερ στο ρόλο του ιδιοφυούς «γίγαντα» της τεχνολογίας που έσβησε στα 56 του χρόνια από καρκίνο κάνει σήμερα πρεμιέρα στην Αμερική, σε ορισμένους μόνο κινηματογράφου. Στις ελληνικές αίθουσες αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου.

Πολιτισμός
2

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Πολιτισμός / Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τις 16 έως τις 19 Μαΐου

Το 10ο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών και το νέο, πρωτοποριακό Poetry Black Box, το 8ο Φεστιβάλ Μετάφρασης, το 3ο Βραβείο Νέων Σχεδιαστών Βιβλίου, αφιερώματα και πολλές ακόμα συναρπαστικές συναντήσεις στην 20ή ΔΕΒΘ.
NEWSROOM
Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια