Η συγκλονιστική στιγμή που Έλληνας φωτορεπόρτερ "κρεμάει" την κάμερα για να βοηθήσει ένα παιδί

Η συγκλονιστική στιγμή που Έλληνας φωτορεπόρτερ "κρεμάει" την κάμερα για να βοηθήσει ένα παιδί Facebook Twitter
1

Ο Αρης Μεσσήνης, βραβευμένος με το "Οσκαρ των φωτορεπόρτερ" Bayeux-Calvados, έχει απαθανατίσει δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες που καταφθάνουν στη Λέσβο, για λογαριασμό του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

 

«Λένε ότι πρέπει να είσαι τρελός για να κάνεις αυτή τη δουλειά. Αν την αγαπάς, την κάνεις και με τον καιρό αποφασίζεις αν αντέχεις τον κίνδυνο. Οι ήρωες στον πόλεμο είναι αυτοί που πολεμούν και όχι αυτοί που καταγράφουν. Το ότι πήγες στον πόλεμο για να φωτογραφίσεις είναι δική σου επιλογή» είχε πει σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ.

 

Ένας άλλος φωτογραφικός φακός ωστόσο, τον "συνέλαβε" σε ρόλο πολεμιστή. Ο Άρης Μεσσήνης, όταν αντιλήφθηκε ότι υπήρχε ανάγκη για βοήθεια, κρέμασε την κάμερά του και έτρεξε να βοηθήσει το παιδί.

 


 

 Οι φωτογραφίες του Άρη Μεσσήνη από τη Λέσβο:

 







1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα: «Όχι» σε αίτημα για κεκλεισμένων των θυρών

Ελλάδα / Δίκη για την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα: «Όχι» σε αίτημα για κεκλεισμένων των θυρών

Ο συνήγορος του κατηγορούμενου, Σπύρος Δημητρίου, αναφέρθηκε εκ νέου στην «απρεπέστατη» συμπεριφορά του, όταν εκσφενδόνισε μπουκάλι με νερό κατά του συνηγόρου του πατέρα της Κυριακής
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια