Προπηλάκισαν εφοριακούς που έκαναν έλεγχο σε πανηγύρι (video)

Προπηλάκισαν εφοριακούς που έκαναν έλεγχο σε πανηγύρι (video) Facebook Twitter
4

Τρεις εφοριακοί που προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν ελέγχους σε εμποροπανήγυρη στο Αμύνταιο προπηλακίστηκαν από τους εμπόρους. Η ένταση ήταν αποτέλεσμα του ελέγχου σε μια έμπορο η οποία, σύμφωνα με τον Σκάι, έκοβε αποδείξεις από ταμειακή μηχανή «μαϊμού». Στην έμπορο αυτή κόπηκε πρόστιμο 2,5 χιλιάδων ευρώ με αποτέλεσμα να αντιδράσουν και οι υπόλοιποι έμποροι που βρισκόταν στο πανηγύρι.

Το κλιμάκιο των εφοριακών που αποτελούνταν από δυο γυναίκες και έναν άνδρα μηνύθηκε μάλιστα από την έμπορο και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σωτήρης Πολύζος: «Νιώθω αποστροφή» - Η πρώτη αντίδραση μετά το περιστατικό με τον Αχιλλέα Μπέο

Ελλάδα / Σωτήρης Πολύζος: «Νιώθω αποστροφή» - Η πρώτη αντίδραση μετά το περιστατικό με τον Αχιλλέα Μπέο

«Τι σακάκι είναι αυτό φοβερό. Τραπεζομάντιλο το είχε η γιαγιά μου στο σπίτι και το πήρε ο π@@στης και το έκανε σακάκι» ήταν το σχόλιο του δημάρχου Βόλου για τον παρουσιαστή
LIFO NEWSROOM