Την αναστολή του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση ανακοίνωσε ο Τσίπρας

Την αναστολή του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση ανακοίνωσε ο Τσίπρας Facebook Twitter
SOOC
1

Την αναστολή του μέτρου της αύξησης του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, τουλάχιστον μέχρι την ψήφιση του προϋπολογισμού στα μέσα Νοεμβρίου  ώστε στο μεσοδιάστημα να βρεθούν ισοδύναμα ανακοίνωσε πριν λίγο ο Πρωθυπουργός υπό τα χειροκροτήματα των βουλευτών της συγκυβέρνησης, επιβεβαιώνοντας έτσι τις πληροφορίες που είχε διαρρεύσει το κυβερνητικό επιτελείο. Ο κ. Τσίπρας στράφηκε μάλιστα προς την αντιπολίτευσης λέγοντας «αν έχετε ισοδύναμα να προτείνετε είμαστε ανοιχτοί να ακούσουμε τις προτάσεις σας», προκαλώντας αποδοκιμασίες από τα έδρανα. Ο Πρωθυπουργός σε αυτό το σημείο ανέβασε τους τόνους λέγοντας «αποτελεί τουλάχιστον υποκρισία εσείς που προπαγανδίζατε το «ναι σε όλα» να κουνάτε το δάχτυλο και να κάνετε κριτική σε εμάς που διαπραγματευτήκαμε.

Η αντίδραση των βουλευτών της αντιπολίτευσης προκάλεσε και την πρώτη παρέμβαση του κ. Βούτση ως Προέδρου της Βουλής με τη φράση "έλα, έλα, ήσυχα".

Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας στράφηκε προς τον Πρόεδρο της Ν.Δ. λέγοντάς του με αφορμή τις εκλογές στο κόμμα: «Ελπίζω κ. Μεϊμαράκη να συζητάω επί μακρόν μαζί σας και να μου καταθέτετε ισοδύναμα μέτρα». 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

LiFO politics / «Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον ιστορικό και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Κωστή Καρπόζηλο, για τη γέννηση του ελληνικού εργατικού κινήματος και τους πρωτεργάτες του.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια