Λεβέντης: Να διώξει ο Τσίπρας τον Καμμένο, να τον στηρίξω εγώ

Λεβέντης: Να διώξει ο Τσίπρας τον Καμμένο, να τον στηρίξω εγώ Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
1

Πρόθυμος να στηρίξει εκείνος τον Αλέξη Τσίπρα, αν διώξει τον Καμμένο δηλώνει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

«ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα σπάσουν σύντομα την κυβερνητική τους συνεργασία. Βλέπω μια παρά φύσιν σύζευξη. Παντρεύτηκαν για τη νομή των λαφύρων δηλαδή τα υπουργεία και δεν έκαναν καμία προγραμματική συζήτηση», σημείωσε ο κ. Λεβέντης στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά, προτείνοντας την απομάκρυνση των ΑΝΕΛ.

Επισήμανε επίσης ότι δεν πρόκειται να στηρίξει μνημόνιο και να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης αν δεν γίνει πρώτα συζήτησε. «Θέλω να δω τι μνημόνιο πάνε να εφαρμόσουν» υπογράμμισε.

Ο επικεφαλής τη; Ένωσης Κεντρώων ανέφερε και δύο αρνητικά στοιχεία από τη Βουλή τα οποία διαπίστωσε την πρώτη μέρα ως μέλος της. «Μου έκανε αρνητική εντύπωση το χάσιμο χρόνο που γίνεται στη Βουλή. Λες και ήμασταν χασομέρηδες. Καθόμασταν και περιμέναμε απλά να περάσει η ώρα και να ψηφίσουμε. Επίσης αρνητική εντύπωση μου έκαναν οι συζητήσεις μεταξύ των βουλευτών. Θαρρείς και το μόνο που τους απασχολεί είναι πώς να βγάλουν περισσότερα χρήματα», είπε.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Ντόρα Μπακογιάννη: «Ο Σαμαράς έβγαλε τρομερή χολή, η οποία θα κάνει καλό στη Νέα Δημοκρατία»

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε τη στάση του πρώην πρωθυπουργού απέναντι στην κυβέρνηση και το ενδεχόμενο σχηματισμού από τον ίδιο ενός νέου κόμματος
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΔΕΘ

Πολιτική / Η συνέντευξη Τύπου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ 2026: «Εφικτή η αυτοδυναμία» - Τα βασικά μηνύματα για εκλογές, οικονομία, αντιπολίτευση

Με τη συνέντευξη ολοκληρώθηκε σήμερα η τριήμερη παρουσία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 90ής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης
THE LIFO TEAM