Στο Πανεπιστήμιο του Sheffield οι φοιτητές διδάσκονται την "τέχνη" του αυνανισμού

Στο Πανεπιστήμιο του Sheffield οι φοιτητές διδάσκονται την "τέχνη" του αυνανισμού Facebook Twitter
4

Στην «αποδόμηση του αυνανισμού» στοχεύει το μάθημα «Criticial and Literary Theory» του Πανεπιστημίου του Sheffield, στο πλαίσιο του οποίου οι φοιτητές θα διδαχτούν ό,τι αφορά στην «απόλαυση, τον αυτοέλεγχο και τον αυτο-ερωτισμό»- όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται από την υπεύθυνη διδάσκουσα.

Με επιμέρους διάλεξη πάνω στην «Τέχνη του αυνανισμού», τα μαθήματα δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια γνωριμία και εις βάθος μελέτη της αυτοϊκανοποίησης, όπως αυτή παρουσιάζεται, περιγράφεται ή υπονοείται σε λογοτεχνικά έργα τα τελευταία χρόνια.

Οι περισσότεροι από 200 προπτυχιακοί φοιτητές που παρακολουθούν το μάθημα, που εντάσσεται στον κύκλο σπουδών της Αγγλικής Λογοτεχνίας, καλούνται να μελετήσουν αποσπάσματα από βιβλία όπως το «Jane Austin and The Masturbating Girl» της Eve Kosofsky Sedgwick και το «The Spermatic Imagination by Harold Aspiz» του Walt Whitman.


«Στη λυρική ποίηση και τον αυνανισμό ο άλλος είναι πάντα απών, οπότε αυτή είναι περίπου η βάση» εξηγεί σχετικά η Dr Fabienne Collignon, υπεύθυνη του μαθήματος.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγγνώμη από το Ισραήλ για το πλήγμα σε καθολική εκκλησία στη Γάζα – Σφοδρή καταδίκη από το Βατικανό

Διεθνή / Συγγνώμη από το Ισραήλ για το πλήγμα σε καθολική εκκλησία στη Γάζα – Σφοδρή καταδίκη από το Βατικανό

«Το Ισραήλ λυπάται βαθύτατα που μια άστοχη βολή χτύπησε την εκκλησία της Αγίας Οικογένειας στη Γάζα. Κάθε αθώα ζωή που χάνεται είναι μια τραγωδία», δήλωσε το γραφείο του Μπενιαμίν Νετανιάχου
LIFO NEWSROOM
«Απαράδεκτο»: Η Γερμανία απορρίπτει το σχέδιο «φουσκωμένου» προϋπολογισμού €1,8 τρισ. της φον ντερ Λάιεν

Διεθνή / «Απαράδεκτο»: Η Γερμανία απορρίπτει το σχέδιο «φουσκωμένου» προϋπολογισμού €1,8 τρισ. της φον ντερ Λάιεν

Το Βερολίνο στέλνει ηχηρό μήνυμα απόρριψης στο σχέδιο της Κομισιόν – Προειδοποιεί για «λάθος σήμα» σε επιχειρήσεις και ζητά εξορθολογισμό δαπανών
LIFO NEWSROOM