Πολύτεκνοι Ελβετοί ξέχασαν ένα από τα παιδιά τους στην Κνωσό

Πολύτεκνοι Ελβετοί ξέχασαν ένα από τα παιδιά τους στην Κνωσό Facebook Twitter
9

Οικογένεια πολύτεκνων Ελβετών ξέχασε στην Κνωσό κατά την επίσκεψη της στον αρχαιολογικό χώρο ένα από τα παιδιά της. Το κοριτσάκι βρέθηκε να περιφέρεται μόνο του και τρομαγμένο ψάχνοντας για τους γονείς του, μάταια όμως καθώς ούτε οι φύλακες που το βρήκαν κατάφεραν να τους εντοπίσουν.

Τελικά ειδοποιήθηκε και ο Εισαγγελέας ενώ η περιπέτεια τελείωσε όταν οι γονείς επέστρεψαν στην Κνωσό για να πάρουν την κόρη τους.

Όπως είπαν οι ίδιοι έχουν 4 παιδιά αλλά επειδή ήταν μαζί με μια άλλη οικογένεια που έχει 5 παιδιά, όταν μπήκαν στο λεωφορείο για να φύγουν έχασαν το μέτρημα των παιδιών.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

Ελλάδα / Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

«Έκανα την καταγγελία για τον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί θεωρώ ότι το έχει ξανακάνει» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας και πρωταθλήτριας του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στη ξιφασκία με σπάθη
LIFO NEWSROOM
Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ελλάδα / Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ο Αρχιεπίσκοπος, περνώντας με το αυτοκίνητό του από το σημείο, ζήτησε από τον οδηγό του να σταματήσει, προκειμένου να χαιρετήσει τον απεργό πείνας και να του εκφράσει τη συμπαράστασή του
LIFO NEWSROOM