ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

Πληροφορίες ότι η Ντόρα δεν στηρίζει Κυριάκο

Πληροφορίες ότι η Ντόρα δεν στηρίζει Κυριάκο Facebook Twitter
3

Απάντηση στις πληροφορίες ότι η Ντόρα Μπακογιάννη δεν θα στηρίξει τον ίδιο αλλά τον Βαγγέλη Μειμαράκη έδωσε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη του στο ΜΕΓΚΑ.

Ο βουλευτής της Ν.Δ., πρώην υπουργός και υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος αρκέστηκε να πει: “Με την Ντόρα Μπακογιάννη έχουμε πάρα πολύ στενή προσωπική σχέση, δεν συμφωνούμε σε όλα πολιτικά”.

Ο κ. Μησοτάκης απάντησε πως ο ίδιος δεν θα μετατρέψει “τις όποιες οικογενειακές διαφωνίες σε δημόσια αντιπαράθεση”, και σημείωσε πως εάν η κ. Μπακογιάννη ερωτηθεί “θα μπορεί να αιτιολογήσει την επιλογή της”.

“Εγώ -τόνισε με νόημα- πολιτεύομαι με βάση τα πιστεύω μου, είχα το θάρρος να βγω πρώτος και να πω ότι με ενδιαφέρει αυτή η θέση, δεν ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που το σκέφτονται πάρα πολύ και συμβουλεύονται. Αυτές οι αποφάσεις βγαίνουν από την καρδιά”.

Επίσης ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τον κόσμο να τον ψηφίσει όχι για το όνομα του αλλά και τις ικανότητες που έχει επιδείξει ως τώρα. Όπως είπε, μετά από 11 χρόνια πολιτικής διαδρομής έχει πια αποδείξει ότι έχει τα εχέγγυα για να μπορέσει να διεκδικήσει αυτή την πολύ κρίσιμη θέση.

“Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν πολίτες που δεν θα με επιλέξουν λόγω ονόματος, πιστεύω όμως ότι υπάρχουν και πολλοί που θα σκεφτούν εάν το όνομα από μόνο του είναι λόγος απόρριψης ενός υποψηφίου a priori” ανέφερε και ζήτησε τους πολίτες “να δουν τον Κυριάκο πέρα από το όνομα Μητσοτάκης”, το οποίο -όπως ανέφερε- για τον ίδιο λειτούργησε στην αρχή ως πλεονέκτημα γιατί τον διευκόλυνε να μπει στην πολιτική, αλλά στην πορεία έγινε μειονέκτημα καθώς κλήθηκε να αποδείξει πολλά.

3

ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΟΥΚΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΕΝΤΑΣΗ

Πολιτική / ΚΕΔΕ: Άγριος καβγάς Δούκα με Καφαντάρη για νοθεία - «Φύγε από εδώ, δεν ντρέπεσαι;»

Αφορμή για την ένταση αποτέλεσε η διαδικασία ψηφοφορίας για το διεκδικητικό πλαίσιο της ΚΕΔΕ, με τον Χάρη Δούκα να καταγγέλλει νοθεία στην καταμέτρηση και να ζητά ονομαστική ψηφοφορία
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΕΔΕ

Πολιτική / Μητσοτάκης στην ΚΕΔΕ: Έξι μέτρα στήριξης των δήμων - Τι ανακοίνωσε για ρεύμα, σχολεία, δρόμους

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, τη διάθεση 240 εκατ. ευρώ εντός Νοεμβρίου για την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών των δήμων προς τους παρόχους ενέργειας
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Πολιτική / Ντόρα Μπακογιάννη: Η συγγνώμη για το «κλεισ' το ρε πουλάκι μου» - «Έχασα την ψυχραιμία μου»

«Καθόμουν 3,5 ώρες, άκουγα και όταν προσπάθησα να παρουσιάσω ένα τεράστιο πρότζεκτ για το νοσοκομείο των Χανίων, έχασα την ψυχραιμία μου και έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη», δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ
THE LIFO TEAM