Ηugo Dixon στην FT: Ο Τσίπρας πήγαινε με ελικόπτερο από το Σούνιο στο Μαξίμου

Ηugo Dixon στην FT: Ο Τσίπρας πήγαινε με ελικόπτερο από το Σούνιο στο Μαξίμου Facebook Twitter
Β.Ε.
7

Oι διακοπές του Αλέξη Τσίπρα και η ιστορία με τα εκπαιδευτήρια Χιλλ έχουν προκαλέσει αίσθηση και στο εξωτερικό με τον γνωστό δημοσιογράφο Χιούγκο Ντίξον να σχολιάζει τα όσα αποκαλύπτονται με ένα "φαρμακερό" tweet.

«Ο Τσίπρας πήγαινε στη δουλειά με ελικόπτερο από τη βίλα που ανήκει σε εφοπλιστή», σχολιάζει o Nτίξον ο οποίος τον χαρακτηρίζει "σοσιαλιστή με το ελικόπτερο" και παραθέτει και απόσπασμα δημοσιεύματος των Financial Times: «Ο Τσίπρας προκάλεσε μιντιακή θύελλα αυτό το μήνα, όταν ο μεγαλύτερος γιος του γράφτηκε σε ένα από τα πιο ακριβά και μεγαλύτερου κύρους ιδιωτικά σχολεία. Στο μεταξύ, πέρασε το καλοκαίρι σε βίλα πλούσιου Έλληνα πλοιοκτήτη, πηγαινοερχόμενος στο γραφείο του με ελικόπτερο».

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Διεθνή / Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Η Κίνα επιδοτεί μαζικά την κατασκευή προϊόντων, με αποτέλεσμα την υπερπροσφορά κινεζικών προϊόντων κι αυτό δεν θα το ανεχτούμε, καταγγέλει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Έχει όμως το Πεντάγωνο του φίλου του τού Καμμένου. Και σε κάθε περίπτωση, ας ασχοληθούμε λίγο με το τρίμηνο στη βίλα το οποίο δεν διέψευσε κανείς. 'Ελα μπράβο.
και παλι θυμαμαι αυτα που ειπε ο Ραμφος σε τηλεοπτική του συνεντευξη."Ο Τσιπρας ειναι από μόνος του ενας χορός μεταμφιεσμενων" αν και μενα τωρα πια μου φαινεται οτι ειναι ολόκληρο το καρναβαλι...