Το Forbes ανακοίνωσε τη λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του 2015

Το Forbes ανακοίνωσε τη λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του 2015 Facebook Twitter
11

Η λίστα του Forbes με τα πιο ακριβοπληρωμένα για το 2015 δόθηκε στη δημοσιότητα και περιλαμβάνει εκτός από μια-δύο εκπλήξεις, τους συνήθεις υπόπτους.

Στην κορυφή, αδιαπραγμάτευτη νικήτρια είναι η Gisele Bundchen, η οποία έγινε φέτος κατά 44 εκατομμύρια δολάρια πιο πλούσια (παρά το γεγονός ότι το μοντέλο αποσύρθηκε επίσημα από τις πασαρέλες φέτος), ενώ τη δεύτερη θέση μοιράζονται από κοινού οι Cara Delevingne και Adriana Lima με 9 εκατομμύρια δολάρια στην τράπεζα.

Στο τοπ 10 και η Kate Moss με τη Jourdan Dunn. Αλλά και η Kendall Jenner με 4 εκατομμύρια δολάρια, βρίσκεται στη θέση 19 και είναι το νεότερο μοντέλο στη λίστα.

Οι άγγελοι της Victoria Secret έχουν έντονη παρουσία στη λίστα που περιλαμβάνει τις Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel και Liu Wen.

Η λίστα

1. Gisele Bundchen 44 εκατ. δολάρια


2.  Cara Delevingne 9 εκατ. δολάρια
2.  Adriana Lima 9εκατ. δολάρια


3. Doutzen Kroes 7.5 εκατ. δολάρια


4. Natalia Vodianova 7 εκατ. δολάρια


5.  Miranda Kerr 5.5 εκατ. δολάρια

5.  Joan Smalls 5.5 εκατ. δολάρια


6. –  Lara Stone 5 εκατ. δολάρια
6. –  Alessandra Ambrosio 5 εκατ. δολάρια
6. – Candice Swanepoel 5 εκατ. δολάρια
6. –  Karlie Kloss 5 εκατ. δολάρια


7. –  Carolyn Murphy 4.5 εκατ. δολάρια
7. –  Kate Moss 4.5 εκατ. δολάρια
7. –  Liu Wen 4.5 εκατ. δολάρια
7. –  Daria Werbowy 4.5 εκατ. δολάρια


8. Kendall Jenner 4 εκατ. δολάρια


9.  Hilary Rhoda 3.5 εκατ. δολάρια
9.  Jourdan Dunn 3.5 εκατ. δολάρια
9.  Kate Upton 3.5 εκατ. δολάρια
9.  Anja Rubik 3.5 εκατ. δολάρια
9.  Edita Vilkeviciute 3.5 εκατ. δολάρια

Πολιτισμός
11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις Κάννες, το πρώτο fashion show γίνεται στο αεροδρόμιο

Πολιτισμός / Στις Κάννες, το πρώτο fashion show γίνεται στο αεροδρόμιο

Πριν ακόμη οι σταρ πατήσουν στο κόκκινο χαλί, το αεροδρόμιο της Νίκαιας έχει ήδη γίνει η πρώτη ανεπίσημη πασαρέλα του Φεστιβάλ Καννών. Από την Ιζαμπέλα Ροσελίνι και τη Ράιλι Κίο μέχρι την Άλια Μπατ, τη Χάιντι Κλουμ και τον Ντιέγκο Κάλβα, οι αφίξεις λειτουργούν πλέον σαν μικρές εμφανίσεις μόδας, όπου η άνεση του ταξιδιού συναντά τις υποχρεώσεις των οίκων.
THE LIFO TEAM
Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ επιστρέφει στις Κάννες με όλα του τα φαντάσματα

Πολιτισμός / Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ επιστρέφει στις Κάννες με όλα του τα φαντάσματα

Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ επιστρέφει στις Κάννες με το Bitter Christmas και κυνηγά ξανά τον Χρυσό Φοίνικα που δεν κέρδισε ποτέ. Στα 76 του, ο Ισπανός σκηνοθέτης μετατρέπει την αϋπνία, τα όνειρα, τη μνήμη της μητέρας του και τα φαντάσματα της movida σε μια νέα ταινία για την επιθυμία, τη δημιουργία και όσα δεν τελειώνουν ποτέ στο σινεμά του.
THE LIFO TEAM
Ο Μπαζ Λούρμαν μετέτρεψε ένα βαγόνι του 1932 σε αρ ντεκό σκηνή πάνω σε ράγες

Πολιτισμός / Ο Μπαζ Λούρμαν μετέτρεψε ένα βαγόνι του 1932 σε αρ ντεκό σκηνή πάνω σε ράγες

Το Celia, το νέο ιδιωτικό βαγόνι-εστιατόριο της Belmond στο British Pullman, δεν είναι απλώς μια άσκηση πολυτέλειας. Ο Μπαζ Λούρμαν και η Κάθριν Μάρτιν επινόησαν πρώτα μια φανταστική σταρ του West End το 1932, της έδωσαν εραστή, θεατρική μυθολογία, αναφορές στον Πολίτη Κέιν και στο Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας, και μετά μετέτρεψαν ένα βαγόνι σε κινηματογραφικό σκηνικό πάνω σε ράγες.
THE LIFO TEAM
«ΜΑΘΟΥ»: Βρέθηκε αρχαίο ελληνικό μήνυμα σε βλήμα 2.100 ετών

Πολιτισμός / «ΜΑΘΟΥ»: Βρέθηκε αρχαίο ελληνικό μήνυμα σε βλήμα 2.100 ετών

Μια μολύβδινη βολίδα σφενδόνης από την αρχαία Ίππο, κοντά στη Θάλασσα της Γαλιλαίας, φέρει την ελληνική επιγραφή «ΜΑΘΟΥ». Οι ερευνητές τη διαβάζουν ως σαρκαστικό μήνυμα προς τον εχθρό, κάτι σαν «πάρε το μάθημά σου», αποκαλύπτοντας μια απρόσμενα ανθρώπινη πλευρά του αρχαίου πολέμου: μαζί με το βλήμα ταξίδευε και ο χλευασμός.
THE LIFO TEAM
Από το Blue Velvet στο Green Porno: Το Λοκάρνο τιμά την Ιζαμπέλα Ροσελίνι, τη σταρ που έκανε την παραξενιά τέχνη

Πολιτισμός / Από το Blue Velvet στο Green Porno: Το Λοκάρνο τιμά την Ιζαμπέλα Ροσελίνι, τη σταρ που έκανε την παραξενιά τέχνη

Η Ιζαμπέλα Ροσελίνι θα παραλάβει το Excellence Award του Φεστιβάλ Λοκάρνο στην 79η διοργάνωσή του, στις 5 Αυγούστου. Το φεστιβάλ την τιμά ως μια «χαρούμενα αντισυμβατική» μορφή του σύγχρονου σινεμά, από το Blue Velvet του Ντέιβιντ Λιντς μέχρι το La Chimera, το Conclave και τα δικά της αλλόκοτα, αυτοσαρκαστικά έργα για τη συμπεριφορά των ζώων.
THE LIFO TEAM
Η Νικόλ Κίντμαν, ο Brancusi και η στιγμή που η Christie’s έκανε μια δημοπρασία σινεμά

Πολιτισμός / Η Νικόλ Κίντμαν, ο Brancusi και η στιγμή που η Christie’s έκανε μια δημοπρασία σινεμά

Λίγο πριν βγει σε δημοπρασία στη Νέα Υόρκη, η χρυσή Danaïde του Κονσταντίν Μπρανκούζι γίνεται πρωταγωνίστρια σε ένα μικρό, υπνωτιστικό φιλμ της Christie’s με τη Νικόλ Κίντμαν. Με τον David Bowie στο soundtrack και φόντο το Rockefeller Center, ο μεγάλος οίκος μετατρέπει ένα γλυπτό του 1913 σε στιγμή καθαρής κινηματογραφικής λάμψης.
THE LIFO TEAM
Η Ολίβια Κόλμαν, ένας γυμνός γκέι πατέρας και η queer οικογένεια που δεν θέλει να ουρλιάξει

Πολιτισμός / Η Ολίβια Κόλμαν, ένας γυμνός γκέι πατέρας και η queer οικογένεια που δεν θέλει να ουρλιάξει

Με αφορμή την κυκλοφορία του Jimpa σε ψηφιακές πλατφόρμες, η Ολίβια Κόλμαν μιλά στον Guardian για την ταινία της Σόφι Χάιντ, τον Τζον Λίθγκοου στον ρόλο ενός γκέι ογδοντάρη πατέρα, τα trans δικαιώματα, τη σεξουαλικότητα στην τρίτη ηλικία και τους καβγάδες που θα ήθελε να είχε αποφύγει με τον δικό της πατέρα.
THE LIFO TEAM
Maria La Callas: Η ιταλική τέχνη των κοστουμιών της ταινίας

Πολιτισμός / Μαρία Κάλλας: Μια νέα έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη με τα κοστούμια της ταινίας «Maria»

Η έκθεση «Maria La Callas: Η ιταλική τέχνη των κοστουμιών της ταινίας» αποτίει φόρο τιμής στη θρυλική ντίβα μέσα από τις δημιουργίες του βραβευμένου ενδυματολόγου Massimo Cantini Parrini για την ταινία με πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολί.
THE LIFO TEAM
Λεσβιακοί οργασμοί, εξωφρενικοί φόνοι και η Γκίλιαν Άντερσον βουτηγμένη στο αίμα: η τανία που αναστάτωσε τις Κάννες

Πολιτισμός / Λεσβιακοί οργασμοί, εξωφρενικοί φόνοι και η Γκίλιαν Άντερσον βουτηγμένη στο αίμα: η ταινία που αναστάτωσε τις Κάννες

Το Teenage Sex and Death at Camp Miasma, με τη Γκίλιαν Άντερσον και τη Χάνα Άινμπιντερ του Hacks, άνοιξε το Un Certain Regard στις Κάννες με standing ovation σχεδόν έξι λεπτών, αλλά και με μια αίθουσα που δεν αντέδρασε ενιαία: κάποιοι αποχώρησαν αμέσως μετά το φινάλε, ενώ όσοι έμειναν το υποδέχθηκαν σαν το επόμενο μεγάλο cult queer horror του φεστιβάλ.
THE LIFO TEAM
Ο Ίλον Μασκ βάζει στο στόχαστρο τη Λουπίτα Νιόνγκο για την «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν

Πολιτισμός / Ο 'Ελον Μασκ λέει ότι η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν προσβάλλει την Ελλάδα

Η επιλογή της Λουπίτα Νιόνγκο ως Ωραίας Ελένης στη νέα «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν προκάλεσε ρατσιστική και μισογυνική επίθεση στα social media, με τον Ίλον Μασκ να μπαίνει στη συζήτηση στο όνομα της «ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς». Μόνο που τα επιχειρήματα για τον Όμηρο, τον Αχιλλέα, την Ελένη και τα Όσκαρ δεν στέκουν ούτε μυθολογικά ούτε κινηματογραφικά.
THE LIFO TEAM
Ο Σάι Τουόμπλι όπως δεν τον είχαμε ξαναδεί: οι φωτογραφίες που βρέθηκαν σε μια σοφίτα

Πολιτισμός / Ο Σάι Τουόμπλι όπως δεν τον είχαμε ξαναδεί: οι φωτογραφίες που βρέθηκαν σε μια σοφίτα

Το 2022, η εγγονή του Σάι και της Τάτια Φρανκέτι Τουόμπλι βρήκε χιλιάδες φωτογραφικά αρνητικά στο οικογενειακό σπίτι στην Ιταλία. Το βιβλίο Stella Honey και η έκθεση στη Ρώμη αποκαλύπτουν τον μεγάλο ζωγράφο μέσα από το βλέμμα της γυναίκας που τον φωτογράφιζε όταν δεν πόζαρε για την Ιστορία.
THE LIFO TEAM
Βρέθηκαν τα οστά του πραγματικού ντ’ Αρτανιάν; Το DNA ίσως λύσει το μυστήριο του τέταρτου σωματοφύλακα

Πολιτισμός / Βρέθηκαν τα οστά του πραγματικού ντ’ Αρτανιάν;

Σκελετικά κατάλοιπα που βρέθηκαν κάτω από εκκλησία στο Μάαστριχτ μπορεί να ανήκουν στον Σαρλ ντε Μπατζ ντε Καστελμόρ, τον ιστορικό ντ’ Αρτανιάν που ενέπνευσε τον ήρωα των Τριών Σωματοφυλάκων του Αλέξανδρου Δουμά. Η εξέταση DNA ίσως φωτίσει ένα μυστήριο 350 ετών, αλλά και την απόσταση ανάμεσα στον πραγματικό στρατιώτη και τον λογοτεχνικό μύθο.
THE LIFO TEAM
Αρχαιολόγοι βρήκαν μούμια θαμμένη με στίχους από την Ιλιάδα

Πολιτισμός / Αρχαιολόγοι βρήκαν μούμια θαμμένη με στίχους από την Ιλιάδα

Σε τάφο ρωμαϊκής περιόδου στην αρχαία Οξύρρυγχο της Αιγύπτου, αρχαιολόγοι εντόπισαν πάπυρο με στίχους από τη Β΄ ραψωδία της Ιλιάδας πάνω σε μουμιοποιημένο σώμα. Το εύρημα φωτίζει τη θέση του Ομήρου όχι μόνο στην εκπαίδευση και την ανάγνωση, αλλά και στις τελετουργίες γύρω από τον θάνατο.
THE LIFO TEAM
Η Lee Lai έγινε το πρώτο non-binary πρόσωπο που κερδίζει το Stella Prize

Πολιτισμός / Η Lee Lai έγινε το πρώτο non-binary πρόσωπο που κερδίζει το Stella Prize

Το Cannon της Lee Lai έγινε το πρώτο graphic novel που κερδίζει το αυστραλιανό Stella Prize, ενώ η δημιουργός του είναι το πρώτο non-binary άτομο που τιμάται με το βραβείο. Η ιστορία ακολουθεί μια queer Κινέζα στο Μόντρεαλ που φροντίζει τους πάντες, μέχρι η καταπιεσμένη οργή της να αρχίσει να παίρνει μορφή.
THE LIFO TEAM
Ο Κάνιε Γουέστ θα πληρώσει για μουσικό απόσπασμα που ακούστηκε μόνο πριν κυκλοφορήσει το Donda

Πολιτισμός / Ο Κάνιε Γουέστ έχασε δίκη για ένα sample που ακούστηκε πριν γίνει τραγούδι

Ο Ye κρίθηκε υπεύθυνος για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων επειδή έπαιξε σε μεγάλη εκδήλωση ακρόασης του Donda μια πρώιμη εκδοχή του Hurricane με sample που δεν είχε αδειοδοτηθεί. Το επίμαχο απόσπασμα δεν μπήκε στην τελική κυκλοφορία, αλλά οι ένορκοι έκριναν ότι η δημόσια και εμπορική χρήση του είχε συνέπειες.
THE LIFO TEAM
Λίγο πριν από τις Κάννες, το γαλλικό σινεμά ανοίγει μέτωπο με τον ακροδεξιό δισεκατομμυριούχο Βενσάν Μπολορέ

Πολιτισμός / Λίγο πριν από τις Κάννες, το γαλλικό σινεμά ανοίγει μέτωπο με τον ακροδεξιό δισεκατομμυριούχο Βενσάν Μπολορέ

Περισσότεροι από 600 επαγγελματίες του γαλλικού κινηματογράφου, ανάμεσά τους η Ζιλιέτ Μπινός, η Αντέλ Ενέλ και ο Ρεϊμόν Ντεπαρντόν, υπέγραψαν κείμενο στη Libération, προειδοποιώντας ότι η συγκέντρωση δύναμης γύρω από την Canal+, τη StudioCanal και την UGC μπορεί να απειλήσει την ανεξαρτησία της γαλλικής κινηματογραφικής παραγωγής
THE LIFO TEAM
Δύο ελληνικές ταινίες στις Κάννες: γοργόνες, resorts και ένα χαμόγελο που λείπει

Πολιτισμός / Δύο ελληνικές ταινίες στις Κάννες: γοργόνες, resorts και ένα χαμόγελο που λείπει

Η Κωνσταντίνα Κοτζαμάνη παρουσιάζει το Titanic Ocean στο Un Certain Regard, η Αλεξάνδρα Ματθαίου φέρνει το Free Eliza στη Quinzaine des cinéastes, ενώ Έλληνες παραγωγοί συμμετέχουν στο Marché du Film με νέα projects.
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Από τη μία γράφουμε κατεβατά για την αποδοχή του σώματός μας, και ότι είναι ενοχλητικό το πόσο άπιαστα πρότυπα προβάλλονται από τα ΜΜΕ κλπ κλπ., και μετά κατακρίνουμε το σώμα της Lara Stone. Το στήθος της "κρέμεται" γιατί είναι φτιαγμένο από σάρκα και είναι τεράστιο (και φυσικό). Εδώ, η Stone μιλάει για την αποδοχή του σώματός της μετά τη μητρότητα:http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2692253/Everyones-got-arm-flab-saggy-boobs-Supermodel-Lara-Stone-talks-accepting-flaws-mum.htmlΤο οποίο σώμα είναι πιο ονειρεμένο από των περισσότερων γυναικών μικρότερης ηλικίας και χωρίς παιδιά.Άμα σχολιάζουμε και τέτοια σώματα σαν κυράτσες, μην κουνάμε μετά το δάχτυλο στα ΜΜΕ για τα κόμπλεξ που δημιουργούνται στις νορμάλ γυναίκες.
αυτό που κάθε μισογύνης θα βρει πάντα να πει την κοτσάνα του. θες μήπως και μια λίστα με πολιτικούς? κατ'εξοχήν ανδροκρατούμενο "επάγγελμα" με δεκαπλάσιες απολαβές από τις παραπάνω. σκεφτείτε λίγο πριν μιλήσετε μερικοί
Αρχικά, ήμουν ειρωνικός προς όλες εκείνες τις δήθεν φεμινίστριες που ό,τι κι αν γίνει κατηγορούν την ανδροκρατούμενη κοινωνία. Επίσης, μεγαλύτερη κοτσάνα δε θα μπορούσες να εκστομίσεις. Πως είναι δυνατόν να συγκρίνεις ένα αιρετό -ας πούμε- επάγγελμα με ένα μη αιρετό; Άσε που όλοι οι πολιτικοί (άνδρες και γυναίκες) λαμβάνουν τον ίδιο μισθό σε κάθε χώρα και δε νομίζω κανένας παγκοσμίως να έχει αυτές τις απολαβές (μιλάμε για επίσημα στοιχεία κι όχι μίζες). Σκέψου λίγο πριν μιλήσεις, δεν κάνει κακό...
Δεν καταλαβαίνω τι θα πει "αιρετό επάγγελμα" και ειδικά αυτό του πολιτικού δεν το αντιλαμβάνομαι καθόλου έτσι. Προτιμώ σαχλές μοντέλες να φωτογραφίζονται και να τα παίρνουν, παρά σάπια καπιταλιστική εξουσία (η οποία αφενός τα χοντρο-παίρνει και αφετέρου ζημιώνει κι εμένα προσωπικά). Για να στο κάνω λιανά, ανέφερα τους πολιτικούς γιατί ο χώρος της πολιτικής είναι ένας ξεκάθαρα ανδροκρατούμενος χώρος (μιας κι εσύ έκανες τον έμφυλο διαχωρισμό με την αναφορά σε μοντέλες που τα παίρνουν περισσότερο). Επειδή εσύ δεν γνωρίζεις άντρες μοντέλα (οι οποίοι επίσης τα χοντρο-παίρνουν) δεν πάει να πει ότι δεν υπάρχουν. Και μιας και έθιξες το κίνημα του φεμινισμού ας καταστήσω σαφές εκ μέρους πολλών γυναικών, πως έχω βαρεθεί απίστευτα να βλέπω αρσενικά να γκρινιάζουν κάτω από κάθε είδηση ή αναφορά σε ανισότητα ως προς το γυναικείο φύλο πως "υπάρχουν και χειρότερα", "εντάξει δε ζούμε στο 1800 έχετε και εσείς δικαιώματα τώρα", "δε χρειάζεται η άλλη να ντύνεται σαν τσούλα γιατί αυτό έχει και συνέπειες και είναι δικό της φταίξιμο". Πείτε ρε και μια φορά πως ΝΑΙ αναγνωρίζετε πως υπάρχει έμφυλη ανισότητα χωρίς να επακολουθήσει το "αλλά" ή η σύγκριση με κάτι απείρως χειρότερο.
Αιρετό σημαίνει ότι ψηφίζεται. Είσαι σοβαρή να το συγκρίνεις με το μόντελινγκ; Εσύ θα αποφασίσεις τι θα ψηφίσει ο κόσμος; Δηλαδή αν θέλουν να ψηφίσουν έναν άνδρα πολιτικό δε θα το κάνουν για να μη φανεί η επιλογή τους σεξιστική; Άσε κατάλαβα είσαι μια feminazi κι εσύ που στην ουσία δεν πιστεύει στην ισότητα των φύλων (όπως εγώ) αλλά στην υπερίσχυση των γυναικών. Κοινώς, αν παίρνουν γυναίκες υψηλότερους μισθούς από τους άνδρες είναι φυσιολογικό αλλά αν συμβαίνει το αντίθετο τότε είμαστε ανδροκρατούμενη και σεξιστική κοινωνία. Λυπάμαι αλλά δε θα συμφωνήσω μαζί σου. Ίσες αποδοχές και στους άνδρες μοντέλα! Και γενικά ισότητα των φύλων! Δεν κάνουμε διαγωνισμό! Και στους λιμενεργάτες υπάρχουν περισσότεροι άνδρες, γιατί δε λες τίποτα για αυτό το επάγγελμα; Επειδή μήπως δε θα το έκανες ΠΟΤΈ;
Μου αρέσει που κάθεσαι και μου αναλύεις τι σημαίνει αιρετό. Διάχυτη ειρωνεία, αλλά δύσκολα γίνεται αντιληπτή? Τι να πω... Κατανοείς ότι δεν υπάρχουν περισσότεροι άντρες στη πολιτική όχι επειδή τους ψηφίζει ο κόσμος, αλλά επειδή δε δίνεται η δυνατότητα στις γυναίκες για περαιτέρω πολιτικοποίηση πλην ενός λιγοστού αριθμού? (αυτό συμβαίνει για πολλούς και διάφορους κοινωνιολογικούς λόγους). Καλά γελάω με το feminazi και με εσένα γενικότερα. Εγώ δεν κακο-χαρακτήρισα κανένα επάγγελμα ποτέ. Τον λιμενεργάτη εσύ τον αναφέρεις με κάποια έμφυλη υποτίμηση, όχι εγώ. Δεν είμαι εγώ αυτή που θα πει αντρογυναίκα και λεσβία (υποτιμητικά και καλά) μια γυναίκα που θέλει να δουλέψει ως λιμενεργάτρια.
Από που προέκυψε ή έμφυλη υποτίμηση όσον αφορά τους λιμενεργάτες; Αντιθέτως, είπα ότι είναι ένα επάγγελμα που μια γυναίκα με πιστεύω σαν τα δικά σου δε θα έκανε ΠΟΤΈ. Όσον αφορά αυτό το αντρογυναίκα και λεσβία, καλά δε θα το σχολιάσω καν, μιλάμε ξέφυγες τελείως, βρίσκεσαι εκτός πλανήτη μη σου πω. Δεν υπάρχει πιο κατινίστικο και ηλίθιο πράγμα από το να προσπαθείς να βάζεις λόγια στο στόμα του άλλου. Ωρίμασε λίγο. Για την πολιτική επιμένω, σκέφτηκες ποτέ ότι ίσως απλά περισσότεροι άντρες ενδιαφέρονται για την πολιτική απ'ότι γυναίκες; Υπάρχουν πολλοί τομείς που συμβαίνει αυτό όπως υπάρχουν τομείς που απασχολούνται περισσότερες γυναίκες απ'ότι άντρες. Μήπως κι αυτό το θεωρείς σεξιστικό ή είναι σεξιστικό μόνο ό,τι σε βολεύει;