ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων

Επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων Facebook Twitter
φωτό αρχείου - Nikos Libertas / SOOC
1

Επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων πραγματοποίησαν λίγο μετά τις 22:30 περίπου 150 άτομα, τα οποία πέταξαν πολλές μολότοφ, ενώ έκαψαν και κάδους απορριμμάτων στους γύρω δρόμους.

Οι συγκρούσεις μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομικών δυνάμεων επεκτάθηκαν με φωτιές σε κάδους και κυνηγητό στην οδό Στουρνάρη και στους κάθετους προς αυτήν δρόμους.

Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε επτά προσαγωγές ατόμων, μέχρι αυτή τη στιγμή. Η Εφημερίδα των Συντακτών μεταδίδει πως ένας αστυνομικός έχει τραυματιστεί ελαφρά.

1

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

MARFIN ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΡΑΣΤΕΣ

Ελλάδα / Marfin: «Ήταν σαν εκτελεστές» - Η μαρτυρία του δημοσιογράφου που «έπιασε» με τον φακό τους δράστες

Η μαρτυρία του φωτορεπόρτερ αποτελεί μέρος των καταθέσεων που έχουν καταγραφεί για την υπόθεση, ενώ οι φωτογραφίες που τράβηξε εκείνη την ημέρα, έχουν βρεθεί στο επίκεντρο της έρευνας για την ταυτοποίηση των δραστών του εμπρησμού της Marfin
THE LIFO TEAM