Αυτό το ψάρι που μοιάζει βγαλμένο από θρίλερ ψαρεύτηκε στην Ιαπωνία

Αυτό το ψάρι που μοιάζει βγαλμένο από θρίλερ ψαρεύτηκε στην Ιαπωνία Facebook Twitter
5

Ο Ιάπωνας Hirasaka Hiroshi που φαίνεται πως ζορίζεται για να ποζάρει με τη ψαριά του, έχει σήμερα κερδίσει μια θέση στο ίντερνετ χάρη στο θύμα του. Το τερατώδες και αλλόκοσμο στην όψη ψάρι που κρατά, δεν είναι βγαλμένο από κάποιο κινηματογραφικό στούντιο, αλλά από τη θάλασσα στα βόρεια της Ιαπωνίας.

Αυτό το ψάρι που μοιάζει βγαλμένο από θρίλερ ψαρεύτηκε στην Ιαπωνία Facebook Twitter

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις το πλάσμα πιθανολογείται πως ανήκει σε είδος που είναι ευρέως γνωστό σαν "Λυκόψαρο". Ωστόσο το συγκεκριμένο ψάρι φαίνεται να είναι πολύ μεγαλύτερο από τα συνηθισμένα που συναντά κανείς στον ωκεανό Επόμενο ήταν λοιπόν αρκετοί να συνδέουν το μέγεθος αυτό με ανάλογα φαινόμενα που παρατηρήθηκαν και σε άλλα ψάρια μετά το πυρηνικό ατύχημα της Φουκουσίμα το 2011.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εγγονή του Τζον Κένεντι που έχει καρκίνο ξεσπά κατά του εξάδελφού της RFK Jr: «Είναι ντροπή για την οικογένεια»

Διεθνή / Η εγγονή του Τζον Κένεντι που έχει καρκίνο ξεσπά κατά του εξάδελφού της RFK Jr: «Είναι ντροπή για την οικογένεια»

Η κατάρρευση του συστήματος Υγείας στις ΗΠΑ μέσα από την εμπειρία της εξαδέλφης του ίδιου του υπουργού - Η Τατιάνα Σλόσμπεργκ έχει λιγότερο από ένα χρόνο ζωής
LIFO NEWSROOM
Το κρυμμένο στολίδι της Ευρώπης: Αυτή είναι η πιο αυθεντική χριστουγεννιάτικη αγορά

Διεθνή / Το κρυμμένο στολίδι της Ευρώπης: Αυτή είναι η πιο αυθεντική χριστουγεννιάτικη αγορά

Επτά χώρες, ένας νικητής. Μια οικογένεια που κουράστηκε από τις πολυσύχναστες χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης είχε μία αναπάντεχη εμπειρία στο κρυμμένο «στολίδι» της ηπείρου.
LIFO NEWSROOM
ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΑΜΠ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΕΕ

Διεθνή / Ουκρανία: Ποιες χώρες ετοιμάζουν αντιπρόταση στο σχέδιο 28 σημείων του Τραμπ - Οι «κόκκινες γραμμές»

Τι λένε τρεις πηγές στο Reuters - Πίεση Τραμπ στον Ζελένσκι να υπογράψει - «Παρόμοιες εγγυήσεις ασφαλείας με αυτές στο Άρθρο 5 του ΝΑΤΟ» έχει το αμερικανικό σχέδιο
LIFO NEWSROOM