Έκαναν καγιάκ και έπεσε πάνω τους μια φάλαινα 40 τόνων

Έκαναν καγιάκ και έπεσε πάνω τους μια φάλαινα 40 τόνων Facebook Twitter
2

Δύο άνθρωποι που έκαναν καγιάκ γλύτωσαν από θαύμα όταν μια τεράστια φάλαινα πήδηξε από το νερό και σχεδόν τους συνέθλιψε πέφτοντας πάνω τους, έξω από το λιμάνι Moss Landing στην Καλιφόρνια.

Το video τράβηξε μέλος οργάνωσης που είπε ότι οι καγιάκερ έφτασαν πολύ κοντά στο θάνατο αφού μια τέτοια φάλαινα σε πλήρες μέγεθος μπορεί να ζυγίζει ακόμη και 40 τόνους. «Οι φάλαινες διασκέδαζαν και έπαιζαν όταν ξαφνικά είδα μία να πηδά από το νερό και να πέφτει πάνω στο καγιάκ», είπε μέλος της οργάνωσης.

Ένας από τους ανθρώπους που βρισκόταν στο καγιάκ  δήλωσε, σύμφωνα με το RT πολύ τυχερός αλλά και αρκετά μπερδεμένος μετά το περιστατικό ενώ χαρακτήρισε το συμβάν ως το πιο εκπληκτικό πράγμα που του συνέβη.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρώτη κουίρ προειδοποίηση στον νέο πρωθυπουργό της Βρετανίας ήρθε από το Μάντσεστερ

Διεθνή / Η πρώτη κουίρ προειδοποίηση στον νέο πρωθυπουργό της Βρετανίας ήρθε από το Μάντσεστερ

Οργάνωση για ΛΟΑΤΚΙ+ νέους καλεί τον Άντι Μπέρναμ να πάρει μαζί του στη Ντάουνινγκ Στριτ τη στάση που είχε ως δήμαρχος. Στην πρώτη του ομιλία, ο νέος πρωθυπουργός δεν αναφέρθηκε στα κουίρ ή τρανς δικαιώματα.
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΦΡΟΥΡΟΙ ΗΠΑ ΜΠΑΧΡΕΙΝ AMAZON

Διεθνή / Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης ισχυρίζονται ότι έπληξαν υποδομές της Amazon στο Μπαχρέιν

Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς των φρουρών της επανάστασης, στην Ιορδανία καταστράφηκαν ένα σύστημα ραντάρ αεράμυνας καθώς και ένα μαχητικό αεροσκάφος F-15 της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας
THE LIFO TEAM