Η ολομέτωπη επίθεση στον Τσίπρα και το επεισοδιακό φινάλε της συνέντευξης Κωνσταντοπούλου σε Κοσιώνη

Η ολομέτωπη επίθεση στον Τσίπρα και το επεισοδιακό φινάλε της συνέντευξης Κωνσταντοπούλου σε Κοσιώνη Facebook Twitter
10

Αρχικά τουλάχιστον, το κλίμα μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και Σίας Κοσιώνη, δεν θύμιζε σε τίποτα την πολεμική της τελευταίας τηλεοπτικής συνάντησης. Λίγο αργότερα υπήρξαν αιχμές και στιγμές έντασης, με την κατάσταση νσ δείχνει πως εκτροχιάζεται προς το κλείσιμο της συνέντευξης.

Κληθείσα να απαντήσει για τη συμπόρευσή της με τη Λαϊκή Ενότητα του Π. Λαφαζάνη σχολίασε πως σκοπός είναι να γίνει εκκαθάριση στη Βουλή με στόχο όσους δεν συναινούν στη λαίλαπα ενός εκτρωματικού μνημονίου."Πρώτη φορά οι εκβιαστές δανειστές συγχαίρουν για πρόωρες εκλογές" είπε και υπενθύμισε τη φράση που αποδίδεται στην Μέρκελ: "ο κ. Τσίπρας δεν είναι μέρος της κρίσης, είναι μέρος της λύσης».

 

Μπορούσε ο Τσίπρας να κυβερνά με "κουτσή¨κυβέρνηση ρώτησε η δημοσιογράφος. " Εξαρτάται πως θα ήθελε να κυβερνήσει. Αν ήθελε να μετατρέψει την κυβέρνηση σε μνημονική δεν θα μπορούσε, αλλά το έντιμο εφόσον είχε την πρόθεση να εφαρμόσει το μνημόνιο θα ήταν να ζητήσει τη ψήφο πριν υπογράψει το μνημόνιο. Αυτό όφειλε να κάνει" τόνισε η κα Κωνσταντοπούλου.

 

Στη συνέχεια επιτέθηκε και πάλι στον πρώην πρωθυπουργό υπενθυμίζοντας πως όποιος έχει αμφιβολία για την ερμηνεία του δημοψηφίσματος οφείλει να αποταθεί και πάλι στο λαό." Κάποιοι ανέλαβαν να φέρουν το τερατώδες μνημόνιο και να εξουδετερώσουν όσους στέκονταν ανάχωμα" ανέφερε. 

 

Μεταξύ άλλων η Ζωή Κωνσταντοπούλου υποστήριξε ότι οι πρόωρες εκλογές είχαν συμφωνηθεί ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τους ευρωπαίους δανειστές. "Είναι δεδομένο ότι το πλαίσιο έθεσαν άλλοι. Το Μαξίμου σε συνεργασία και σε συνεννόηση με τους δανειστές. Και σε συνεργασία και σε συνεννόηση και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ομολογήθηκε από τους δανειστές, δηλώθηκε δημόσια ότι με τηλεφωνήματα μεταξύ τους προετοιμάστηκαν οι εκλογές. Στα τηλεφωνήματα αυτά συμμετείχαν Τσίπρας και Παυλόπουλος ο οποίος δεν είχε θεσμική νομιμοποίηση. Ο ίδιος το είπε όταν αναφέρθηκε στην επιστολή μου" ανέφερε και επέμεινε πως συνταγματικά έπρεπε να έχει ενημερωθεί. 

 

Στη συνέχεια και ενώ η κα Κωνσταντοπούλου μιλούσε για τις αποζημιώσεις της Γερμανίας, η κα Κοσιώνη επιχείρησε να διατυπώσει ένα ερώτημα και έλαβε την κοφτή απάντηση "Μην με διακόψετε στην Γερμανία, σας παρακαλώ, γιατί μετά θα πω για το ΣΚΑΪ, αυτά που πρέπει να ειπωθούν". "Σας παρακαλώ, το εκλαμβάνω ως χιούμορ αυτό" τη διέκοψε η δημοσιογράφος. "Καθόλου", απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. "Δεν κάνετε χιούμορ; Θεωρείτε ότι σας διέκοψα γιατί έχω κάποια συμπάθεια στην Γερμανία;" πρόσθεσε η κα Κοσιώνη. "Κάνω χιούμορ για αυτά που είναι αστεία. Η καταστροφή που υπέστη η χώρα μας από την ναζιστική θηριωδία δεν είναι αστείο υπό καμία θεώρηση",τόνισε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

 

Επεισοδιακό ήταν και το φινάλε της συνέντευξης με την κα Κωνσταντοπούλου να έχει μιλήσει επί ώρα για τις κατηγορίες που δέχεται σχετικά με τον τρόπο που διαχειρίστηκε το κανάλι της Βουλής. Κάποτε η δημοσιογράφος της ζήτησε να ολοκληρώσει εξαιτίας της πίεσης του τηλεοπτικού χρόνου και προκάλεσε τις αντιδράσεις της πρώην ΠτΒ η οποία επιτέθηκε στο κανάλι και σχολίασε: "Kαλή επιτυχία στην αναπαραγωγή των συκοφαντιών.

Δείτε επίσης: 17 απ' τα δημοφιλέστερα meme για τη συνέντευξη Ζωής στην Σία Κοσιώνη

 

 

 

10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM