Aυτό είναι το λογότυπο του κόμματος Λαφαζάνη

Aυτό είναι το λογότυπο του κόμματος Λαφαζάνη Facebook Twitter
7

Με κόκκινο χρώμα ένα αστέρι αγκαλιάζει το όνομα του κόμματος του Παναγιώτη Λαφαζάνη στο λογότυπο του νέου φορέα.  Σε λευκό φόντο, η γραμματοσειρά -που γραφίστες υποστηρίζουν ότι είναι αυτή του σκιτσογράφου Στάθη- με μπλε χρώμα, χαρίζει μια ισχυρή αντίθεση.

 

Στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος, ένα ρολόι μετρά αντίστροφα για να ξεκινήσει τη λειτουργία της. Επικεφαλής του νέου κόμματος είναι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, γραμματέας ο Στάθης Λεουτσάκος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Δημήτρης Στρατούλης και εκπρόσωπος Τύπου ο Κώστας Ήσυχος.

Aυτό είναι το λογότυπο του κόμματος Λαφαζάνη Facebook Twitter

 

Σύμφωνα με την αίτηση δήλωση ίδρυσης, άμεσος στόχος του κόμματος του Παναγιώτη Λαφαζάνη, είναι η ανατροπή «των νεοφιλελεύθερων και μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόζουν σε βάρος του λαού, οι υπερεθνικές ελίτ σε συνεργασία με τις εγχώριες δυνάμεις διαπλοκής και τις οικονομικής ολιγαρχίας και της άρχουσας τάξης».


Παράλληλα, στην δήλωση αναφέρεται ότι το πρόγραμμα του εν λόγω νέου κόμματος αποσκοπεί «στο σταμάτημα της οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής της χώρας, στην αναστροφή της πορείας, στην επανεκκίνηση της οικονομίας, στην παραγωγική ανασυγκρότηση, στην πολιτιστική αναγέννηση και στην ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων».

7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΚΥΠΡΟΣ

Πολιτική / Αφροδίτη Λατινοπούλου: Αντιδράσεις με ομιλία της - Απήγγειλε ποίημα που δεν αναφερόταν στην τουρκική εισβολή

Η Ευρωβουλευτής, μεταξύ άλλων, χρησιμοποίησε φωτογραφία που δεν σχετίζεται με την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, γεγονός που προκάλεσε επίσης αντιδράσεις
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027, δηλαδή στο τέλος της θητείας μας»

Σε ομιλία του από το Μουσείο της Ακρόπολης, ο πρωθυπουργός έστειλε, μεταξύ άλλων, το μήνυμα ότι «η μακροοικονομική σταθερότητα δεν αποτελεί ζήτημα για την Ελλάδα»
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΚΟ ΡΟΥΜΠΙΟ ΗΠΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΕΙΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ

Πολιτική / Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Η Ελλάδα παράδειγμα στην αντιμετώπιση της ακροαριστερής τρομοκρατίας» - Η αναφορά στη 17 Νοέμβρη

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών είχε αναφερθεί πρόσφατα στον θάνατο της Βάγιας Νέστορα, στο πλαίσιο διεθνούς διάσκεψης στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την πολιτική τρομοκρατία
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Με τέτοια γραμματοσειρά κι αισθητική μάλλον σε "Λαϊκή βραδιά" παραπέμπει. Αν υπήρχε και λεζάντα "Σουβλάκι - Λουκάνικο 1€, άφθονο κρασί, Πάρκο Ηλιουπόλεως 9 μ.μ." θα σάρωνε ...Βλέποντας ωστόσο τη σημαία της Κούβας, αυτομάτως το μυστήριο παύει. Τα εφηβικά απωθημένα μερικών μετατρέπονται σε εμμονικούς γεροντοέρωτες, εμείς οι υπόλοιποι όμως τι φταίμε;