Συνελήφθη 21χρονος υπάλληλος ξενοδοχείου στη Κυλλήνη για παιδική πορνογραφία

Συνελήφθη 21χρονος υπάλληλος ξενοδοχείου στη Κυλλήνη για παιδική πορνογραφία Facebook Twitter
0

Επιχείρηση για τον εντοπισμό ενός άντρα που είχε εμπλακεί σε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας, πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από την Αθήνα στην περιοχή της Κυλλήνης στην Ηλεία, σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr.

Οι αστυνομικοί επισκέφθηκαν ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή και εντόπισαν τον 21χρονο φερόμενο ως δράστη που εργαζόταν εκεί και στον υπολογιστή του φέρεται να είχε δεκάδες αρχεία με φωτογραφίες και βίντεο σχετικά με την παιδική πορνογραφία.


Από την έρευνα που έγινε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες επιβεβαιώθηκε το υλικό του ηλεκτρονικού υπολογιστή και ο δράστης συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Αμαλιάδας.

Το ilialive.gr μεταδίδει πως η σύλληψη έχει θορυβήσει την περιοχή και το ξενοδοχείο που εργαζόταν και διέμενε ο φερόμενος δράστης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Ελλάδα / Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Η έρευνα για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα αποκτά νέα διάσταση μετά τις σημερινές καταθέσεις. Αντιφάσεις, συγγενικές σχέσεις, οικονομικά κίνητρα και η σκιά μιας κληρονομιάς συνθέτουν ένα από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια των τελευταίων ετών στη Μεσσηνία
LIFO NEWSROOM