Νέα συνέντευξη του Πρωθυπουργού

Νέα συνέντευξη του Πρωθυπουργού Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
2

Νέα συνέντευξη θα δώσει ο πρωθυπουργός, αυτή τη φορά στο ραδιόφωνο «στο Κόκκινο» που ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ. Η προηγούμενη εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα ήταν τηλεοπτική και δόθηκε στο κανάλι της ΕΡΤ, μετά από τη συμφωνία στις Βρυξέλλες.

Ο Πρωθυπουργός θα δώσει τη συνέντευξη αύριο Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι, στους 105,5.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, επισκέφθηκε την Ελλάδα για να ενισχύσει τη διμερή συνεργασία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εστιάζοντας στο μεταναστευτικό, την περιφερειακή σταθερότητα και την ενεργειακή συνεργασία.
LIFO NEWSROOM