Δημοσκόπηση: Μπροστά, αλλά με απώλειες ο Τσίπρας

Δημοσκόπηση: Μπροστά, αλλά με απώλειες ο Τσίπρας Facebook Twitter
SOOC
10
Δημοσκόπηση: Μπροστά, αλλά με απώλειες ο Τσίπρας Facebook Twitter

Μπροστά, αλλά με απώλειες εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας στη δημοσκόπηση της Metron Analysis η οποία θα δημοσιευτεί αύριο στην εφημερίδα Παραπολιτικά. Στα ενδιαφέροντα της δημοσκόπησης αυτής είναι ότι για πρώτη φορά εμφανίζεται να μπαίνει στη Βουλή το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη ενώ εκτός μένουν οι ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου.

Σε ό,τι αφορά στο ευρώ, 8 στους 10 εμφανίζονται να επιθυμούν την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη.

Στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 33,6% και ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 17,8%. Τρίτο κόμμα το Ποτάμι με 6,1% και 4η η Χ.Α. με 5,3% ενώ ακολουθούν ΚΚΕ με 4,2% και  ΠΑΣΟΚ με 3,6%. Εκτός Βουλής μένουν οι ΑΝΕΛ με 2,8% ενώ η έκπληξη έρχεται από τους Κεντρώους του Βασίλη Λεβέντη που εμφανίζονται εντός Βουλής με ποσοστό 3,3%. Χαμηλότερα από τις εκλογές το ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου που εμφανίζεται να συγκεντρώνει 1,3%.  

Για τον ανασχηματισμό το 35% θεωρεί ότι είναι καλύτερη αυτή η κυβέρνηση από την προηγούμενη ενώ το 34% τη θεωρεί χειρότερη.

Ταυτόχρονα οι θετικές γνώμες για τον Πρωθυπουργό βρίσκονται στο 61% ενώ ποσοστό 63% θεωρεί  ότι έκανε το σωστό στις διαπραγματεύσεις. Το 32% θεωρεί πως έπρεπε να μείνει ανυποχώρητος στις θέσεις του.

Πάντως το 83% των πολιτών θεωρούν ότι η συμφωνία των Βρυξελλών δεν ανταποκρίνεται στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

 

Δημοσκόπηση: Μπροστά, αλλά με απώλειες ο Τσίπρας Facebook Twitter

Δημοσκόπηση: Μπροστά, αλλά με απώλειες ο Τσίπρας Facebook Twitter
Δημοσκόπηση: Μπροστά, αλλά με απώλειες ο Τσίπρας Facebook Twitter
Δημοσκόπηση: Μπροστά, αλλά με απώλειες ο Τσίπρας Facebook Twitter

#mg#

Δημοσκόπηση: Μπροστά, αλλά με απώλειες ο Τσίπρας Facebook Twitter
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM