Χαμηλό τετραετίας για την ανεργία στην Ισπανία

Χαμηλό τετραετίας για την ανεργία στην Ισπανία Facebook Twitter
7

Στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 4 ετών υποχώρησε το ποσοστό της ανεργίας στην Ισπανία στο Β' τρίμηνο του 2015. Η μείωση αυτή ενισχύει την άποψη ότι η ισχυρή πλέον ανάπτυξη στη χώρα οδηγεί στη δημιουργία περισσότερων θέσεων εργασίας.

Συγκεκριμένα, υποχώρησε στο 22,4% από το 23,8% το προηγούμενο τρίμηνο, λίγο χαμηλότερα από το 22,5% που περίμεναν να διαμορφωθεί , οικονομολόγοι που είχαν κάνει τις εκτιμήσεις τους σε έρευνα του Bloomberg.

Πάντως οι άνεργοι παραμένουν περισσότεροι από 5 εκατομμύρια και το ποσοστό το μεγαλύτερο μετά από αυτό της Ελλάδας.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα αλλάξει εάν επιβληθεί η επίδειξη ιστορικού των social media για την είσοδο στις ΗΠΑ

Διεθνή / Είσοδος τουριστών στις ΗΠΑ: Τι θα αλλάξει εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο για τον έλεγχο των social media

Τι θα ισχύει για του Έλληνες τουρίστες - Το 5ετές ιστορικό των social media και τα προσωπικά δεδομένα που θα απαιτεί η αρμόδια υπηρεσία, εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο Τραμπ
THE LIFO TEAM
Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή email

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή emails

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ δήλωσε ότι ήταν «σωστό» να παραιτηθεί ο Μάντελσον, προσθέτοντας: «Όπως είπε ο πρωθυπουργός σήμερα το πρωί, ο Πίτερ Μάντελσον απογοήτευσε τη χώρα του»
THE LIFO TEAM