H NASA πρόκειται να ανακοινώσει μια πολύ σημαντική ανακάλυψη

H NASA πρόκειται να ανακοινώσει μια πολύ σημαντική ανακάλυψη Facebook Twitter
0


 

Τη σημαντική ανακάλυψη ενός νέου πλανήτη από το διαστημικό τηλεσκόπιο Κέπλερ αναμένεται να ανακοινώσει αύριο η NASA.

Σήμερα γνωρίζουμε ότι η Γη είναι μόνο ένας από τους εκατοντάδες δισεκατομμύρια πλανήτες στο γαλαξία μας. Αλλά ενώ αυτή η γνώση μπορεί να φαίνεται κοινότοπη, καλύτερα να θυμηθούμε ότι ο πρώτος πλανήτης έξω από το ηλιακό μας σύστημα δεν είχε ανακαλυφθεί μέχρι το 1992 και αυτό, από ατύχημα.

"Σήμερα, και χιλιάδες ανακαλύψεις αργότερα, οι αστρονόμοι είναι στα πρόθυρα να εντοπίσουν κάτι που οι άνθρωποι έχουν ονειρευτεί χιλιάδες χρόνια - μια άλλη Γη", αναφέρεται σε δήλωση της NASA. 

Το διαστημικό τηλεσκόπιο της NASA, Κέπλερ, είναι υπεύθυνο για τη συντριπτική πλειοψηφία των πλανητών που γνωρίζουμε σήμερα - έχει βρει πάνω από χίλιους επιβεβαιωμένους πλανήτες και αρκετές χιλιάδες υποψηφίους.

Ξεκίνησε το 2009, με την κύρια αποστολή του να διαρκεί για περισσότερα από τρία χρόνια. Κατά το διάστημα αυτό παρακολούθησε πάνω από 145.000 αστέρια. 

Συντονιστείτε αύριο για να παρακολουθήσετε την τελευταία ανακάλυψη του Κέπλερ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Διεθνή / Γκράφιτι, εμπρησμοί και νεκροί: Οι αντισημιτικές επιθέσεις στην Αυστραλία πριν από εκείνες σε Σίδνεϊ και Μελβούρνη

Οι επιθέσεις αυτές παρατηρούνται ιδιαιτέρως από την έναρξη του πολέμου του Ισραήλ στη Γάζα τον Οκτώβριο του 2023, μετά την επίθεση της Χαμάς
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Διεθνή / Ισραηλινό πλήγμα στον Λίβανο: «Εξουδετερώθηκε στέλεχος των Φρουρών της Επανάστασης», λέει το Ισραήλ

Πρόκειται για τον Χουσέιν Μαχμούντ Μαρσάντ αλ-Τζαουάρι, τον οποίο το Ισραήλ εμφανίζει ως βασικό παράγοντα της «Μονάδας 840» της ιρανικής Δύναμης Κουντς
THE LIFO TEAM