Παρ' ολίγο σύγκρουση αεροσκάφους της Lufthansa με drone

Παρ' ολίγο σύγκρουση αεροσκάφους της Lufthansa με drone Facebook Twitter
1

Από θαύμα γλίτωσε τη σύγκρουση, ένα αεροσκάφος της Lufthansa, αφού την ώρα που πλησίαζε στο διεθνές αεροδρόμιο της Βαρσοβίας στην Πολωνία, πέρασε σε απόσταση αναπνοής δίπλα από ένα drone (τηλεκατευθυνόμενο μη επανδρωμένο).

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας με το drone να έχει πλησιάσει στα 100 μέτρα το αεροπλάνο, το οποίο πετούσε από Μόναχο. Το πλήρωμα του αεροσκάφους ανέφερε το περιστατικό στα 2.500 πόδια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Αεροπορίας Herald, το πλήρωμα επέκρινε τον Πύργο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας της Βαρσοβίας λέγοντας «θα πρέπει να αναλάβετε τη φροντίδα του εναέριου χώρου σας», για να συνεχίσει ότι αυτό «είναι πολύ επικίνδυνο», με τον πύργο ανταποκρίνεται απολογητικά.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Διεθνή / Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Η ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού μετά την παρουσίαση οδικού χάρτη για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
NEWSROOM
Ρωσία: Επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Διεθνή / Ρωσία: Nέα επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Η χώρα έχει εντείνει τις επιθέσεις εναντίον των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών - Συνεχείς διακοπές ρεύματος, περιορισμοί στη χρήση του και σοβαρές ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια