Μιχελογιαννάκης: Ψηφίζω ΟΧΙ.

Μιχελογιαννάκης: Ψηφίζω ΟΧΙ. Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
7

"Οχι" θα ψηφίσει και ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος με δήλωση του.


Σε αυτή αφού περιγράφει σε 10 σημεία τις προτάσεις και τις θέσεις του κατά την τελευταία περίοδο, αναφέρει ότι «κανείς δυστυχώς δεν έδωσε σημασία στο σταυρό που κουβαλούσα τόσες μέρες, με το ζητούμενο ευθύνη, καθαρή συνείδηση και όχι αποτυχία της αριστεράς, η οποία είναι μονόδρομος ελπίδας».

«Διαλέγω, λοιπόν, στο δίλλημα μεταξύ άρτου εξάρτησης και ψωμί του ιδρώτα, το ψωμί του ιδρώτα και συνεχίζω μάχιμος τους λαϊκούς αγώνες εντός κοινοβουλίου, βάσει των εντολών που προεκλογικά η κοινωνία μου έδωσε» καταλήγει ο βουλευτής.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Πολιτική / Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Ο κ. Γεραπετρίτης διατύπωσε την επιδίωξη της Ελλάδας για ενίσχυση των διμερών σχέσεων με την Τρίπολη, με έμφαση στην οικονομία και τις επενδύσεις - Τι δήλωσε ο Λίβυος ΥΠΕΞ
LIFO NEWSROOM
Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Πολιτική / Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Το καλοκαίρι του 2024, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενεπλάκη σε περιστατικό χειροδικίας κατά εργαζόμενου στο «Ελ. Βενιζέλος» με αποτέλεσμα τη διαγραφή του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

«Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι μόνο ένα οικονομικό σκάνδαλο διαφθοράς, αλλά μια δυσώδης υπόθεση διαπλοκής μετά το 2019 υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών της ΝΔ και «γαλάζιων» παραγόντων» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Κανείς δυστυχώς δεν έδωσε σημασία στο σταυρό που κουβαλούσα τόσες μέρες Πηγή: www.lifo.grΕίναι δυνατόν να ασχολείστε με τον Τσίπρα, το Παναή, τη Ζωή και να ξεχνάτε εμένα? το παιδί του λαού! το άστέρι της ιατρικής!το παληκάρι τση Κρήτης!
δυστυχως ο συριζα πραττει με σκοπο να κρατηθει στην εξουσια,αυτο φανηκε και προεκλογικα οταν εκανε τρισαθλιες μεταγραφες τυπου τζακρη,μακρη επειδη φερνουν ψηφαλακια,αυτο φανηκε οταν ο τσιπρας εταζε λαγους με πετραχειλια στη θεσσαλονικη.ολοι αυτοι οι βουλευτες που το παιζουν επαναστατες ας μας εξηγησουν,ειχαν μιλησει με τον τσιπρα για το τι δουλεια εχουν στον συριζα οι μακρη,τζακρη,για το πως θα γινοταν πραξη το προγραμμα της θεσ/νικης?η απλως τσεπωναν το μισθο η/και ονειροπολουσαν οτι τα προβληματα θα λυθουν με ρωσικη βοηθεια?
Αυτόν, γιατί τον ψηφίσατε; Σταματήστε να ψηφίζετε τους κουμπάρους σας πια. Οι υπόλοιπο τι φταίμε; Το ιατρείο το έχει ακόμα; Να πάει εκεί να βγάλει το ψωμί και τον ιδρώτα του.