Θεοδωράκης: Δεν μετέχουμε σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Θα ψηφίσουμε τα μέτρα

Θεοδωράκης: Δεν μετέχουμε σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Θα ψηφίσουμε τα μέτρα Facebook Twitter
Theodore Manolopoulos / SOOC
6

Την απόφαση του Ποταμιού να ψηφίσει υπέρ των μέτρων της συμφωνίας που συμφώνησε ο Αλέξης Τσίπρας στη Σύνοδο Κορυφής ανακοίνωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, σε δηλώσεις του πριν από λίγο στο περιστύλιο της Βουλής. Ο κος Θεοδωράκης δήλωσε έκπληκτος που όλο το παλιό πολιτικό σύστημα αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στο εθνικό και το κομματικό συμφέρον.

Ο κος Θεοδωράκης εξαπέλυσε επίσης σφοδρή επίθεση κατά των βουλευτών του κυβερνητικού συνασπισμού, οι οποίοι όπως είπε διαφωνούν με τα μέτρα που έφερε η συμφωνία, αλλά δεν παραιτούνται από τις έδρες τους και τα προνόμια που έχει η ιδιότητα του βουλευτή ή και του συμμετέχοντος στο κυβερνητικό σχήμα.

Η συμφωνία φέρνει μεταρρυθμίσεις που είναι απαραίτητες για την Ελλάδα και την οικονομία της και γι΄ αυτό της στηρίζουμε, διότι πρέπει να γίνουν, είπε ο Στ. Θεοδωράκης τονίζοντας ότι "κάποια στιγμή πρέπει ο κ. Τσίπρας να πει με ποιούς ανθρώπους, με ποιές δυνάμεις θα προχωρήσει τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις".

 

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM