Η Ρωσία πρόθυμη να βοηθήσει στην αποκατάσταση της ελληνικής οικονομίας με απευθείας εξαγωγές καυσίμων

Η Ρωσία πρόθυμη να βοηθήσει στην αποκατάσταση της ελληνικής οικονομίας με απευθείας εξαγωγές καυσίμων Facebook Twitter
6

Η Ρωσία επιθυμεί να συμβάλει στην ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας, παρέχοντας διευκολύνσεις με απευθείας εξαγωγές στην Ελλάδα υδρογονανθράκων, πετρελαίου και φυσικού αερίου, δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας της χώρας Αλεξάντρ Νόβακ.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι «η Ρωσική Ομοσπονδία προτίθεται να υποστηρίξει την αποκατάσταση της οικονομίας της Ελλάδας , μέσω της διεύρυνσης της συνεργασίας στον ενεργειακό τομέα. Για το σκοπό αυτό μελετούμε τη δυνατότητα να οργανώσουμε απευθείας εξαγωγές ενεργειακής πρώτης ύλης προς την Ελλάδα στο αμέσως προσεχές διάστημα».


Ο κ.Νόβακ υπογράμμισε ότι «εργαζόμαστε επί αυτού και υπολογίζουμε να φθάσουμε σε συμφωνία εντός μερικών εβδομάδων».

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ ΠΕΘΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πολιτική / Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά την κορυφαία βυζαντινολόγο και ακαδημαϊκό

Η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών   - «Με δίδαξε τη σημασία του έργου και του αποτελέσματος. Ώστε το “αν” να γίνεται “να”, όπως μου έλεγε η ίδια», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
THE LIFO TEAM
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 200 ΒΕΛΓΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ

Πολιτική / Καισαριανή: Δρομολογούνται διαδικασίες από το ΥΠΠΟ για τις φωτογραφίες με τους 200 εκτελεσθέντες - Τι λέει ο συλλέκτης που τις έχει

Όσα φανέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης - Ανοιχτός σε διάλογο με τις ελληνικές Αρχές δηλώνει ο Βέλγος συλλέκτης
THE LIFO TEAM
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Νίκος Παππάς: Οριστικά εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο

Πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι είχαν ζητήσει «άμεσα στην επιτροπή δεοντολογίας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του»
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Προκειται για μια απλη,απλουστατη,πολιτικη κινηση.Εκδηλωνει την "καλη θεληση"της Ρωσιας προς την Ελλαδα χωρις αρνητικες επιπτωσεις γι'αυτην,αφου αφορα σε προιον το οποιο εχει σε υπερεπαρκεια με πολυ μικρο κοστος.Εφ'οσον,δε, δεν συνοδευεται απο λεπτομερειες ,ειδικα αναφορικα με τον τροπο αποπληρωμης, δεν εχει καμμια ουσια.Στην παγκοσμια γεωπολιτικη σκακιερα τετοιου ειδους κινησεις ειναι καθημερινο φαινομενο.
απευθείας, εννοούμε διακρατική συμφωνία χωρίς την συμμετοχή ιδιωτών;τα χρήματα τα θέλετε κας ή έχουμε πίστωση ή θέλετε κανά λιμάνι; να δούμε τί θα μείνει για αποκρατικοποίηση μετά από την συμφωνία και τα ξαναλέμε..