Σόιμπλε: Σεβόμαστε το "όχι" αλλά δεν έγινε η κατάσταση πιο εύκολη

Σόιμπλε: Σεβόμαστε το "όχι" αλλά δεν έγινε η κατάσταση πιο εύκολη Facebook Twitter
SOOC
4

«Σεβόμαστε την απόφαση του ελληνικού λαού, αλλά η κατάσταση δεν έγινε πιο εύκολη», δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και πρόσθεσε ότι «η κατάσταση για την Ελλάδα και για τους ανθρώπους στην Ελλάδα είναι πολύ πιο δύσκολη από ό,τι για τους ανθρώπους στις άλλες χώρες».


«Αύριο έχουμε Eurogroup. Μπορεί εκεί να ακούσουμε από τον Έλληνα συνάδελφο τι έχουν να μας προτείνουν, μετά την απόφαση στην Αθήνα», δήλωσε ο κ. Σόιμπλε σε συνέντευξη Τύπου.

Απαντώντας σε ερώτηση που αφορούσε την προσωπική του σχέση με τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, ο κ. Σόιμπλε τόνισε ότι «δεν υπήρχε ποτέ προσωπικό πρόβλημα και δεν θα υπάρξει ούτε μετά τη δήλωσή του ότι δεν είναι πια υπουργός Οικονομικών». Υπήρχε διαφωνία επί της ουσίας, συνέχισε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών και ανέφερε ότι για τον οποιοδήποτε διάδοχό του δεν θα είναι εύκολο να βρει λύση με τους συναδέλφους του στο Eurogroup για τα δύσκολα προβλήματα στη χώρα του.

Δείτε αναλυτικά όλες τις εξελίξεις ΕΔΩ

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM
Γεραπετρίτης: Συμφωνία Ελλάδας–Αιγύπτου για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της Μονής Σινά

Πολιτική / Γεραπετρίτης: Συμφωνία Ελλάδας–Αιγύπτου για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της Μονής Σινά

Στόχος η διασφάλιση του ιστορικού καθεστώτος και της νομικής προσωπικότητας της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης – Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για θεσμική λύση
LIFO NEWSROOM
Διπλωματικό θρίλερ για τη Μονή Σινά: Το Κάιρο αμφισβητεί ιδιοκτησία – Κρίσιμη συνάντηση Γεραπετρίτη

Πολιτική / Μονή Σινά: Στο Κάιρο ο Γεραπετρίτης - Η ελληνική στάση και οι διπλωματικές παγίδες

Στο Κάιρο κρίνεται το μέλλον της Ι.Μ. Αγίας Αικατερίνης του Σινά - Η Ελλάδα επιδιώκει σεβασμό των συμφωνιών με την Αίγυπτο για τη διατήρηση της ιδιοκτησίας και της θρησκευτικής φυσιογνωμίας της Μονής
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
αφού σέβονται λοιπόν, όπως λένε, την απόφαση του Ελληνικού λαού να την λάβουν υπ' όψιν τους! και έτσι θα γίνουν τα πράγματα πιο εύκολα...μα φυσικά δεν τους συμφέρει. μόνο λεφτά κερδίζουν τούτοι απο τον οικονομικό πόλεμο που έχουν κηρύξει στην Ελλάδα.
πολλές ευρωπαϊκές χώρες υφίσταντο οικονομικό πόλεμο, απλά η Ελλάδα αποτέλεσε, δυστυχώς, πειραματόζωου νέων μεθόδων που οι εταίροι ευελπιστούσαν να τους αποφέρουν ακόμα περισσότερα χρήματα. καλώς η κακώς τα χρήματα των δανείων δεν πάνε στους Έλληνες αλλά στις τράπεζες ώστε να πληρώνονται οι τόκοι των δανείων. γενικά, η Ελλάδα έχει πολλά πράγματα απ' τα οποία θα μπορούσαν να επωφεληθούν οι Ευρωπαίοι. αλλα αυτό είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο που δεν αξίζει να αναλυθεί σε ένα σχόλιο από κάποιον μη ειδικό σαν και εμένα.