Tweet από τον Τουσκ: Η Ελλάδα είναι και πρέπει να παραμείνει μέλος της ευρωζώνης

Tweet από τον Τουσκ: Η Ελλάδα είναι και πρέπει να παραμείνει μέλος της ευρωζώνης Facebook Twitter
1

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ έκρινε σήμερα ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει μέλος της ευρωζώνης και πρόσθεσε ότι βρίσκεται σε επαφή με αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων προκειμένου να αποτρέψει το ενδεχόμενο η Αθήνα να εγκαταλείψει τη νομισματική ένωση.


"Η Ελλάδα είναι και πρέπει να παραμένει μέλος της ευρωζώνης", έγραψε ο Τουσκ στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, μετά την άρνηση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης χθες να παρατείνουν τη δανειακή σύμβαση ενόψει της ενδεχόμενης αθέτησης ή καθυστέρησης πληρωμών της Ελλάδας την Τρίτη.


"Βρίσκομαι σε επαφή με ηγέτες για να διασφαλιστεί η ακεραιότητα της ευρωζώνης των 19 χωρών" μελών, πρόσθεσε ο Τουσκ μετά τη συνάντηση των 18 υπουργών Οικονομικών.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια