Χαϊκάλης: Casus belli ο ΦΠΑ στα νησιά για τους ΑΝΕΛ

Χαϊκάλης: Casus belli ο ΦΠΑ στα νησιά για τους ΑΝΕΛ Facebook Twitter
Φωτο: Nick Paleologos / SOOC
4

«Κόκκινη γραμμή» παραμένει για τους ΑΝΕΛ η κατάργηση του καθεστώτος του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά, δήλωσε ο Παύλος Χαϊκάλης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι να ισχύσει το μέτρο το κόμμα του δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία στη Βουλή.

Σημείωσε πάντως ότι η απόφαση θα αλλάξει αν υπάρξουν ταυτόχρονα αντισταθμιστικά οφέλη για τα νησιά. «Δεν υπαναχωρεί κανένας», είπε ο κ. Χαϊκάλης το πρωί στον ΑΝΤ1  και πρόσθεσε ότι το casus belli ισχύει μέχρι να βρεθεί ένας τεχνικός τρόπος να αντισταθμιστεί η κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ.


Επανέλαβε δε ότι το μέτρο «δεν περνάει, αν δεν βρεθεί αντιστάθμισμα». 

Χθες στη συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ για τη διαφαινόμενη συμφωνία ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν από τους βουλευτές που κράτησαν σκληρή γραμμή.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για μετρό Θεσσαλονίκης: «Ξεκινά ο σχεδιασμός της επέκτασης προς τις βορειοδυτικές συνοικίες»

Ο πρωθυπουργός παρέστη στα εγκαίνια της επέκτασης του μετρό Θεσσαλονίκης προς την Καλαμαριά - Οι πέντε νέοι σταθμοί θα ανοίξουν για το επιβατικό κοινό στις 3 το μεσημέρι
THE LIFO TEAM
ΕΛΛΑΔΑ ΙΤΑΛΙΑ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

Πολιτική / Ελλάδα – Ιταλία: Στις 8 Σεπτεμβρίου η συμφωνία για τις δύο ιταλικές φρεγάτες FREMM

Με τη νέα συμφωνία αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι νομικοί, οικονομικοί και τεχνικοί όροι για την απόκτηση των δύο φρεγατών, καθώς και οι λεπτομέρειες για τη μεταβίβαση και την ένταξή τους στο Πολεμικό Ναυτικό
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Μίλησε πάλι ο αδιάφθορος και αδέκαστος τιμητής της πολιτικής ζωής. Κρίμα που το μέλλον μας κρίνεται από ανθρώπους σαν και αυτόν , κρίμα για την κοντή μας μνήμη, κρίμα που δεν υπάρχει Αριστοφάνης να σατιρίσει τις φαιδρές μέρες που ζούμε.