Επιτυχημένη η πρώτη μεταμόσχευση πέους

Επιτυχημένη η πρώτη μεταμόσχευση πέους Facebook Twitter
Φωτο: Paleologos Nick / SOOC
5

Πατέρας θα γίνει ο Νοτιοαφρικανός στον οποίο έγινε η πρώτη μεταμόσχευση πέους στον κόσμο, όπως ανακοίνωσε ο χειρουργός που είχε κάνει την επέμβαση.

Σύμφωνα με το BBC, πρόκειται για 21χρονο (τα στοιχεία του δεν έχουν ανακοινωθεί) ο οποίος είχε χάσει το πέος του μετά από περιτομή που δημιούργησε επιπλοκές.

Η φίλη του 21χρονου, ενημέρωσε ότι είναι στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, κάτι που, όπως είπε ο γιατρός, αποτελεί αδιάψευστη μαρτυρία ότι το μόσχευμα «δουλεύει» κανονικά.

Το μόσχευμα δόθηκε από δότη τον περασμένο Δεκέμβριο και η επέμβαση είχε διαρκέσει 9 ώρες.

Ο χειρουργός δρ Αντρέ βαν ντερ Μέρβε δήλωσε ότι θα πραγματοποιήσει στο μέλλον κι άλλες τέτοιες επεμβάσεις ενώ τόνισε ότι δεν θα ζητήσει τη διενέργεια τεστ πατρότητας, καθώς δεν υπάρχει λόγος να μην εμπιστεύεται το ζευγάρι.

Στη Νότια Αφρική εκατοντάδες αγόρια ακρωτηριάζονται ή πεθαίνουν κάθε χρόνο στη διαδικασία τελετών περιτομής.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου-Τζέφρι Έπσταϊν: Φέρονται να ζήτησαν από χορεύτρια ερωτική συνεύρεση και με τους δύο

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου-Τζέφρι Έπσταϊν: Φέρονται να ζήτησαν από χορεύτρια ερωτική συνεύρεση και με τους δύο

Οι δικηγόροι της αναφέρουν ότι είχε δεχτεί πρόταση αμοιβής 10.000 δολαρίων για να χορέψει σε ιδιωτικό πάρτι στην κατοικία του Έπσταϊν - Της είπε ότι θα πληρωνόταν επιπλέον και την πίεσαν να εμπλακεί σε σεξουαλικές πράξεις μαζί τους
THE LIFO TEAM