Πάπας: Έχω να δω τηλεόραση από το 1990

Πάπας: Έχω να δω τηλεόραση από το 1990 Facebook Twitter
5

Την αποχή του από την τηλεόραση μετά από υπόσχεση-όπως είπε-στην Παναγία, εξομολογήθηκε ο Πάπας Φραγκίσκος, ο οποίος δήλωσε ότι ενημερώνεται διαβάζοντας μόνο την εφημερίδα Repubblica.

«Δεν έχω παρακολουθήσει τηλεόραση από το 1990. Είναι μια υπόσχεση στην Παναγία τη νύχτα της 15ης Ιουλίου του 1990. Είπα στον εαυτό μου: Δεν είναι για μένα» δήλωσε ο ποντίφηκας σε συνέντευξη του στην εφημερίδα της Αργεντινής La Voz del Pueblo, την οποία επικαλείται η Independent.

Δηλώνει επίσης ότι αφιερώνει μόλις 10 λεπτά την ημέρα στο διαδίκτυο ενώ τονίζει ότι είναι μεγάλος θαυμαστής του ποδοσφαίρου και πως κάθε εβδομάδα η φρουρά του τον ενημερώνει για τα αποτελέσματα και την κατάταξη της αγαπημένης του ομάδας San Lorenzo στο πρωτάθλημα της Αργεντινής.

Παραπονιέται επίσης ότι λόγω φόρτου εργασίας από τότε που έγινε Πάπας δεν μπορεί να βγεί έξω και να απολαύσει την πίτσα που είναι η αδυναμία του. «Το να παραγγείλεις στο σπίτι δεν είναι το ίδιο. Το ωραίο είναι να πας στην πιτσαρία για να τη φας», λεέι.

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΔΟΥΝΑΒΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Διεθνή / Η Ρουμανία έκλεισε τον πυρηνικό σταθμό της εξαιτίας του ποταμού Δούναβη

Ο πυρηνικός σταθμός της Τσερναβόντα (Cernavodă), όπου δύο αντιδραστήρες παράγουν περίπου το 20% της ηλεκτρικής ενέργειας της Ρουμανίας, δεν αναμένεται να επαναλειτουργήσει μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
THE LIFO TEAM
ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΙΤ ΧΕΓΚΣΕΘ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ

Διεθνή / Τι απαντούν οι ΗΠΑ στις αναφορές για απόπειρες αυτοκτονίας στο αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln

Το αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln φιλοξενεί περίπου 5.000 μέλη πληρώματος και βρίσκεται στη Μέση Ανατολή υποστηρίζοντας τις αμερικανικές στρατιωτικές επιχειρήσεις στον πόλεμο με το Ιράν
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια