Γιατρός με πλαστό πτυχίο εντοπίστηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου

Γιατρός με πλαστό πτυχίο εντοπίστηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου Facebook Twitter
Φωτο: Paleologos Nick / SOOC
2

Γιατρός με πλαστό πτυχίο που εξέταζε κανονικά ασθενείς για 5 χρόνια και εργάστηκε στο νοσοκομείο του νησιού εντοπίστηκε στη Ρόδο.

Ο γιατρός θα πρέπει τώρα να επιστρέψει ποσό 97 χιλιάδων ευρώ ενώ η υπόθεση του θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Ο συγκεκριμένος «γιατρός» εργάστηκε στο  νοσοκομείο από το Μάρτιο του 2010, έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2015.

Σύμφωνα με τη «Ροδιακή» ο εντοπισμός του έγινε έπειτα από καταγγελία και έλεγχο που ακολούθησε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας και αμέσως κινήθηκε η διαδικασία παύσης του από την θέση που κατείχε στο νοσοκομείο της Ρόδου.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Δασκάλα κατήγγειλε πως της έκαναν έξωση ενόψει της τουριστικής σεζόν

Ελλάδα / Χανιά: Δασκάλα κατήγγειλε πως της έκοψαν ρεύμα και νερό για να τη διώξουν ενόψει τουριστικής σεζόν

Μένει σε κάμπινγκ μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς - Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος που διέμενε, την ανάγκασε να φύγει πριν τη συμφωνημένη ημερομηνία ώστε να είναι διαθέσιμο το σπίτι για την τουριστική σεζόν, όπως καταγγέλλει η ίδια
LIFO NEWSROOM