Παράταση 10 ημερών για την υποβολή αιτήσεων για ένταξη Τστο πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, δίνει το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι και το Σάββατο 30 Μαΐου 2015.
Σημειώνεται ότι κατά την τέταρτη εβδομάδα μετά την έναρξη υποβολής, κατατέθηκαν συνολικά 212.897 αιτήσεις εκ των οποίων οι 91.851 υποβλήθηκαν ιδιωτικά ενώ οι 121.046 σε ΚΕΠ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν, οι περισσότερες αιτήσεις αφορούν την επιδότηση σίτισης (84.442), ακολουθούν αυτές που αφορούν το επίδομα ενοικίου (2.610) και τελευταίες είναι αυτές για την δωρεάν επανασύνδεση ρεύματος και δωρεάν παροχή ηλεκτρική ενέργειας (1.569).
Ελλάδα /
Παράταση στις αιτήσεις για το πρόγραμμα για την ανθρωπιστική κρίση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Ξάνθη: 17χρονη έπεσε από πεζογέφυρα
Survivor: Τέλος για το reality μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Σταύρου Φλώρου
Μεσαιωνικό σημειωματάριο ηλικίας 800 ετών βρέθηκε σε γερμανική τουαλέτα
Maestro: «Αντίο νησάκι μας» - Συγκινημένη στο τελευταίο γύρισμα η Κλέλια Ανδριολάτου
Eurovision 2026: «Εγκαταλείφθηκε» στο Green Room ο Βρετανός – Η συγκινητική κίνηση των Δανών