O Noτσιόνι της Ρεάλ απαντά για το φιλί στον συμπαίκτη του

O Noτσιόνι της Ρεάλ απαντά για το φιλί στον συμπαίκτη του Facebook Twitter
5

Το φιλί των δύο αντρών κατάφερε να κλέψει αρκετή από τη δόξα της Ρεάλ χθες το βράδυ μια και προκάλεσε χιλιάδες σχόλια στα μέσα και στα social media. Περιττό να αναφερθεί πως ειδικά στην Ελλάδα και κυρίως μεταξύ φιλάθλων, η φωτογραφία με το φιλί του Αντρές Νοτσιόνι με τον Φακούντο Καμπάτσο στα αποδυτήρια απέσπασε τον χλευασμό και σχόλια που είχαν υβριστικό χαρακτήρα.

Ωστόσο μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας που μοιράστηκε στο Twitter το φιλί των δύο παικτών της πρωταθλήτριας Ρεάλ, κυκλοφόρησε και βίντεο. 

Ο ίδιος ο Νοτσιόνι απαντά σήμερα σε όλους με μια δική του ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Twitter στην οποία φιλά  στο στόμα ένα συμπαίχτη του στην εθνική Αργεντινής.

«Η πρώτη μου αγάπη. Και η δεύτερη αγάπη. Χαχαχα» έγραψε ο Νοτσιόνι προκαλώντας νέο γύρο σχολίων αλλά κάνοντας και πολλούς να τον παραδεχτούν για την απάντηση που έδωσε στα ομοφοβικά σχόλια

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρεμπέκα Αντράντε έκανε δημόσια γνωστή τη σχέση της με τη σύντροφό της

Αθλητισμός / Η Ρεμπέκα Αντράντε έκανε δημόσια γνωστή τη σχέση της με τη σύντροφό της

Η κορυφαία Βραζιλιάνα γυμνάστρια και έξι φορές Ολυμπιονίκης, μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφία με τη σύντροφό της, προκαλώντας ενθουσιασμό στο ΛΟΑΤΚΙ+ κοινό της ενόργανης γυμναστικής.
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2026 ΗΠΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Αθλητισμός / Μουντιάλ 2026: Η εθνική Ιράν άφησε χειρόγραφο σημείωμα στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα με το Βέλγιο

Το σημείωμα περιείχε επίσης αναφορά στην επίθεση που σημειώθηκε σε σχολείο θηλέων στην πόλη Μιναμπ κατά την πρώτη ημέρα του πολέμου, όπου έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 168 άνθρωποι
THE LIFO TEAM
Γιατί όλοι φοράνε ροζ παπούτσια στο Μουντιάλ;

Αθλητισμός / Γιατί όλοι φοράνε ροζ παπούτσια στο Μουντιάλ;

Από τον Κιλιάν Εμπαπέ και τον Βινίσιους Τζούνιορ μέχρι τον Τζουντ Μπέλιγχαμ και τον Λαμίν Γιαμάλ, το Μουντιάλ γέμισε ροζ παπούτσια. Το πιο macho θέαμα του πλανήτη ανακάλυψε ότι το ροζ γράφει καλύτερα στην κάμερα.
THE LIFO TEAM