Ο Άδωνις Γεωργιάδης χορεύει φωνάζοντας "Και Α και Ου και Ου και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ"

Ο Άδωνις Γεωργιάδης χορεύει φωνάζοντας "Και Α και Ου και Ου και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ" Facebook Twitter
17

Με εκπροσώπους της φοιτητικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη συναντήθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή της επικείμενες εκλογές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Ο κ. Γεωργιάδης μπήκε αμέσως στο κλίμα της παράταξης, και ήταν αυτός που έδωσε το ρυθμό σε ένα από τα πιο γνωστά συνθήματα της φοιτητικής παράταξης.

Ο ίδιος στο τέλος πρόσθεσε: «Δεν λέω τα άλλα συνθήματα που λέγαμε, γιατί λέγαμε κάτι... σκληρά τότε».

17

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 52 ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ

Πολιτική / 52 χρόνια από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας: Τα «πηγαδάκια» στο Προεδρικό - Οι «εκλογές την άνοιξη», τα Γλυπτά του Παρθενώνα και οι απόντες

Η φετινή επετειακή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε εντός του Προεδρικού Μεγάρου, αντί για το παραδοσιακό κιόσκι στον κήπο, λόγω καιρού
THE LIFO TEAM
ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΛΠΕΣ

Πολιτική / Πρόωρες εκλογές: Τι προβλέπει το Σύνταγμα και ποια είναι η διαδικασία μέχρι τις κάλπες

Το Σύνταγμα προβλέπει συγκεκριμένες προϋποθέσεις και χρονοδιαγράμματα για τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών, με βασικές διατάξεις τα άρθρα 41, 37 και 53
THE LIFO TEAM
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΣΕΔΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΔΕΞΙΩΣΗ

Πολιτική / Πενήντα δύο χρόνια από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας: Η δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο

Εντός του Προεδρικού Μεγάρου η δεξίωση, λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών - Η συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τασούλα, με τους πολιτικούς αρχηγούς πραγματοποιήθηκε στο σαλόνι του πρώτου ορόφου
THE LIFO TEAM
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΚΥΠΡΟΣ

Πολιτική / Αφροδίτη Λατινοπούλου: Αντιδράσεις με ομιλία της - Απήγγειλε ποίημα που δεν αναφερόταν στην τουρκική εισβολή

Η Ευρωβουλευτής, μεταξύ άλλων, χρησιμοποίησε φωτογραφία που δεν σχετίζεται με την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, γεγονός που προκάλεσε επίσης αντιδράσεις
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027, δηλαδή στο τέλος της θητείας μας»

Σε ομιλία του από το Μουσείο της Ακρόπολης, ο πρωθυπουργός έστειλε, μεταξύ άλλων, το μήνυμα ότι «η μακροοικονομική σταθερότητα δεν αποτελεί ζήτημα για την Ελλάδα»
THE LIFO TEAM

σχόλια

8 σχόλια
Ετσι μπραβο! Να κατι που του ταιριαζει! Βρηκε τον εαυτο του....Ζουλου Ουγκαγκαου! Πρεπει να φορουσε και κοκαλο στο κεφαλι,κατι ασπριζε εκει στο βαθος!'Η δεν του αρεσει, γιατι δεν παει με την μαυρη αποχρωση των μαλλιων του;Αυτα ειναι λογια παντως....στοχευουν κατευθειαν την καρδια του ψηφοφορου του και την αιχμαλωτιζει για παντα!
Νομιζω οτι το εν λογω ζητημα καλυπτεται πληρως απο μια λεξη που χρησιμοποιουσε συχνα,προφεροντας την με τον ιδιαιτερο δικο του τροπο(!),ο "αληστου πολιτικης μνημης"πρωην πρωθυπουργος ,Κωστας Σημιτης.""Πγοιότητα"" !
Ναι, αλλά κάτι τέτοιοι κάνετε τη δαπ (και άλλες παρατάξεις) μούρη στα πανεπιστήμια και μετά αναρωτιόμαστε διάφορα. Σόρρυ για την επίθεση αλλά πάτησες κάλο. Για τον Άδωνη μόνο "Ούξινος".
Οι πολιτικοί των ελληνικών κομμάτων δεν είναι πουλιά να μετρήσουμε ποιο κόμμα έχει το μεγαλύτερο (βλάκα). Όλα τα κόμματα έχουν τουλάχιστον ένα και κανένα κόμμα δεν θα πρέπει να νοιώθει μειονεκτικά για το μέγεθος (της βλακείας του). Όλες οι έρευνες δείχνουν ότι σημασία δεν έχει πόσο μεγάλη είναι η βλακεία αλλά πως την χρησιμοποιείς και στην Ελλάδα είμαστε πρωτοπόροι στο να χρησιμοποιούμε τους βλάκες μας και για αυτό μας ζηλεύουν οι ξένοι και θέλουν να μας καταστρέψουν.
Όχι, παράφωνη λογικής. Όσοι πατάνε όχι, απλώς δεν ξεχνάνε ότι άνθρωποι σαν το Γλέζο, τον οποίο τολμάτε να συγκρίνεται με τον γελοιότερο πολιτικό της σύγχρονης ιστορίας, δώσανε το αίμα τους για να απελευθερωθεί η πατρίδα.