Όταν ο πατέρας της Άννυ εμφανιζόταν σε εκπομπή ως φίλος της μητέρας

Όταν ο πατέρας της Άννυ εμφανιζόταν σε εκπομπή ως φίλος της μητέρας Facebook Twitter
5

Αγανακτισμένος για την εξαφάνιση της 4χρονης κόρης του εμφανιζόταν πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή Φως στο Τούνελ ο πατέρας της, ο οποίος τώρα κατηγορείται από την αστυνομία ότι τεμάχισε και έβρασε το κοριτσάκι για να εξαφανίσει τα ίχνη του. Ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί αν την σκότωσε, καθώς ο ίδιος λέει ότι την βρήκε νεκρή.

Ο 27χρονος αρνούνταν κατηγορηματικά τις προηγούμενες ημέρες ότι είχε κάνει κακό στο 4χρονο παιδί του και μάλιστα στην εμφάνιση του στην εκπομπή ζητούσε από την αστυνομία να ψάξει να το βρει και πρότεινε να δοθεί αμοιβή 5 χιλ., ευρώ σε όποιον αποκαλύψει που βρίσκεται η 4χρονη.

Ελλάδα
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νόμος στα χαρτιά: Οι ανήλικοι πίνουν και κανείς δεν τους σταματά

Ελλάδα / Νόμος στα χαρτιά: Οι ανήλικοι πίνουν και κανείς δεν τους σταματά

Μπορεί να μην έχει διαπιστωθεί ακόμη ότι ο θάνατος της 16χρονης στο Γκάζι προήλθε από κατανάλωση αλκοόλ. Ωστόσο, το γεγονός και μόνο ότι εντοπίστηκε λιπόθυμη έξω από κλαμπ, σε μια ηλικία που ο νόμος ρητά την προστατεύει, είναι από μόνο του καμπανάκι για μια κοινωνία που κοιτά αλλού
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ