Σύσκεψη στο Μαξίμου για την διαπραγμάτευση

Σύσκεψη στο Μαξίμου για την διαπραγμάτευση Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
3

Με φόντο τις διαπραγματεύσεις Αθήνας-Βρυξελλών που βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο μετά την εμπλοκή που επέφερε η επιμονή του ΔΝΤ για τα εργασιακά και ασφαλιστικά συνεδριάζει αυτή την ώρα η Ομάδα Πολιτικής Διαπραγμάτευσης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη σύσκεψη η οποία πραγματοποιείται υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα συμετέχει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφακης αλλά και ο υπουργός Επικράτειας, Νίκος Παππάς και ο Γιάννης Δραγασάκης.

 

Στη σύσκεψη αναμενεται να γίνει η αποτίμηση της σύγκλισης και των διαφορών με τους εταίρους καθώς και ο σχεδιασμός του επόμενου βήματος της κυβέρνησης ενόψει των εργασιών της Ομάδας των Βρυξελλών (Brussels Group) που ξεκινούν πάλι τη Δευτέρα 4 Μαΐου.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Κι όλα αυτά ενώ ο Γιάνης πίνει φραπεδιές με το ηλιοβασίλεμα στο πιάτο Αίγινα μεριά να φανταστώ?Κι ενώ επισήμως έχει την...ευθύνη τών διαπραγματεύσεων?Απίστευτη κωμωδία.