Καλάσνικοφ δώρισαν στον Καμμένο κατά την επίσκεψή του στη Μόσχα

Καλάσνικοφ δώρισαν στον Καμμένο κατά την επίσκεψή του στη Μόσχα Facebook Twitter
Φωτογραφία: defencenet.gr
4

Επαφές με Ρώσους αξιωματούχους έχει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στη Μόσχα, όπου βρίσκεται για επίσημη επίσκεψη. Σήμερα συναντήθηκε με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Σόιγκου, κατά την οποία «επιβεβαιώσαμε τις φιλικές σχέσεις των δύο χωρών. Τα προγράμματα αμυντικής συνεργασίας που ήδη υπάρχουν, συνεχίζονται. Θα υπάρχουν συντηρήσεις των υφισταμένων προγραμμάτων», όπως είπε.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου μετά τη συνάντηση, ο Πάνος Καμμένος σημείωσε ότι «από την πρώτη στιγμή, η θέση της Κυβέρνησης είναι κατά των κυρώσεων που έχουν παρθεί κατά της Ρωσίας. Η ελληνική κυβέρνηση έκανε τα πάντα προκειμένου αυτές οι κυρώσεις να σταματήσουν για το καλό όλων. Οι κυρώσεις που έλαβε η Ευρώπη κατά της Ρωσίας έπληξαν και την Ευρώπη. Η Ελλάδα με τις κυρώσεις αυτές πλήρωσε πολύ ακριβά το τίμημα. Θα προσπαθήσουμε με ό,τι δυνάμεις έχουμε να βοηθήσουμε στο να σταματήσουν οι κυρώσεις για το καλό και της Ρωσίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Καλάσνικοφ δώρισαν στον Καμμένο κατά την επίσκεψή του στη Μόσχα Facebook Twitter

Αίσθηση προκάλεσε ωστόσο το δώρο που έλαβε ο Έλληνας υπουργός από εκπροσώπους της ρωσικής αμυντικής βιομηχανίας. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό, μη λειτουργικό καλάσνικοφ τύπου ΑΚ-74, με ξιφολόγχη.

Καλάσνικοφ δώρισαν στον Καμμένο κατά την επίσκεψή του στη Μόσχα Facebook Twitter
Καλάσνικοφ δώρισαν στον Καμμένο κατά την επίσκεψή του στη Μόσχα Facebook Twitter
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΚΟ ΡΟΥΜΠΙΟ ΗΠΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΕΙΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ

Πολιτική / Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Η Ελλάδα παράδειγμα στην αντιμετώπιση της ακροαριστερής τρομοκρατίας» - Η αναφορά στη 17 Νοέμβρη

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών είχε αναφερθεί πρόσφατα στον θάνατο της Βάγιας Νέστορα, στο πλαίσιο διεθνούς διάσκεψης στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την πολιτική τρομοκρατία
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΠΕΚΕΠΕ

Πολιτική / Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Yπάρχουν ερωτήματα για τον τρόπο που χειρίστηκε τις υποθέσεις η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία»

«Oι εισαγγελείς κρίνονται εκ του αποτελέσματος, η δουλειά τους είναι να στέλνουν στο ακροατήριο υποθέσεις που είναι δεμένες και φάνηκε ότι η δουλειά αυτή δεν έγινε όπως έπρεπε να γίνει», είπε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια