ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Παίξτε τώρα Pac-Man στο Google Maps

Παίξτε τώρα Pac-Man στο Google Maps Facebook Twitter
2
Παίξτε τώρα Pac-Man στο Google Maps Facebook Twitter

Αρκετές περιοχές του πλανήτη διανύουν ήδη τις πρώτες ώρες της πρωταπριλιάς και η Google επιφυλάσσει μια πολύ ιδιαίτερη κι εντυπωσιακή έκπληξη, σε όλους τους χρήστες της υπηρεσίας Google Maps. Χρησιμοποιεί ως πίστα Pac-Man το σημείο του χάρτη που βρίσκεστε και σας επιτρέπει να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στo retro ηλεκτρονικό παιχνίδι των 1980s'.

Εάν η τοπoγραφία της τοποθεσίας σας στο χάρτη της Google δεν έχει αρκετούς δρόμους, ώστε να μπορεί να μετατραπεί σε πίστα τότε, η υπηρεσία, σας μεταφέρει στο πλησιέστερο σημείο με δρόμους, ώστε να συμμετάσχετε κι εσείς σε αυτή την πολύ πιστή μεταφορά του παιχνιδιού, στην πλατφόρμα των Google Maps.

Να σημειωθεί ότι στο αντίστοιχο περισινό πρωταπριλιάτικο αστείο της Google, οι χρήστες καλούνταν να πιάσουν ένα Pockemon στο περιβάλλον του Google Maps.

Για να παίξετε PacMan στο Google Maps, αρκεί να μπείτε στη διεύθυνση maps.google.gr και να πατήσετε στην εικόνα με τον Pac-Man, κάτω δεξιά, αφού περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα έως ότου φορτώσει. Καλή πρωταπριλιά!

Τech & Science
2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρκίνος του δέρματος: Ένα εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Τech & Science / Καρκίνος του δέρματος: Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο που βρίσκεται πλέον σε κλινική δοκιμή φάσης 3, κηρύσσεται από τους επιστήμονες «πραγματική ελπίδα» για την οριστική θεραπεία του καρκίνου του δέρματος
NEWSROOM
Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια