ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

50.000 ευρώ για κάθε θύμα της τραγωδίας δίνει η Lufthansa

50.000 ευρώ για κάθε θύμα της τραγωδίας δίνει η Lufthansa Facebook Twitter
2

Σύμφωνα με το τηλεγράφημα του Reuters η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa ανακοίνωσε πως θα αποζημιώσει με 50.000 ευρώ για κάθε θύμα τις οικογένειες των επιβαινόντων στην μοιραία πτήση της Germanwings.

Tα χρήματα αυτά δεν θεωρούνται οι τελικές αποζημιώσεις, αλλά δίνονται σαν μορφή έκτακτης παροχής ανακούφισης στους συγγενείς."Αυτό το ποσό δίνεται για να καλυφθούν τα πρώτα έξοδα" ανέφερε η εκπρόσωπος της εταιρείας στην γερμανική εφημερίδα Tagesspiegel.

Νομική πηγή αναφέρει στην εφημερίδα πως οι τελικές αποζημιώσεις οι οποίες θα καθοριστούν όταν ολοκληρωθεί η έρευνα αναμένεται να κυμανθούν σε ποσά πολύ μεγαλύτερα που μπορεί να φτάσουν σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ περισσότερα από τα 50.000.

2

ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρωσία απειλεί με νέα κλιμάκωση στο Κίεβο μετά τις δηλώσεις Ζελένσκι για επιθέσεις σε διυλιστήρια

Διεθνή / Η Ρωσία απειλεί με νέα κλιμάκωση στο Κίεβο μετά τις δηλώσεις Ζελένσκι για επιθέσεις σε διυλιστήρια

Η Μόσχα δηλώνει ότι θα αυξήσει τα πλήγματα σε στρατιωτικούς και βιομηχανικούς στόχους στην Ουκρανία, την ώρα που το Κίεβο προαναγγέλλει εντατικοποίηση των επιθέσεων σε ρωσικές ενεργειακές υποδομές
THE LIFO TEAM
HIV: Οι επιστήμονες δοκιμάζουν πώς το ανοσοποιητικό μπορεί να κρατήσει τον ιό υπό έλεγχο χωρίς συνεχή αγωγή

Διεθνή / HIV: Οι επιστήμονες δοκιμάζουν πώς το ανοσοποιητικό μπορεί να κρατήσει τον ιό υπό έλεγχο χωρίς συνεχή αγωγή

Δέκα εθελοντές και μια έρευνα δεκαετιών δίνουν ενθαρρυντικές απαντήσεις για το αν το ανοσοποιητικό μπορεί να συγκρατήσει τον HIV. Την ίδια στιγμή, οι περικοπές στις ΗΠΑ απειλούν τη συνέχεια της προσπάθειας.
THE LIFO TEAM