Έρχεται στην Ελλάδα ο "Βασιλιάς" των burger

Έρχεται στην Ελλάδα ο "Βασιλιάς" των burger Facebook Twitter
14

Σε τελική ευθεία φαίνεται ότι έχουν μπει τα σχέδια της εταιρείας Burger King, της δεύτερης μεγαλύτερης αλυσίδας εστίασης στην κατηγορία των μπέργκερ στον κόσμο, για την είσοδο της στην ελληνική αγορά.


Ήδη από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς είχε ανακοινωθεί από την εταιρεία "επιθετική επέκταση" στην Ιταλία, την Πολωνία, τη Ρουμανία και την Ελλάδα. H εταιρεία διαθέτει ήδη καταστήματα σε όλες τις παραπάνω χώρες πλην της Ελλάδας.


"Μέσω της συνεργασίας μας με την Burger King SEE και τον διευθύνοντα σύμβουλό της Λέο Λεόν σχεδιάζουμε να επεκτείνουμε την εταιρεία και τη δραστηριότητα μας σε αυτές τις αγορές-κλειδιά και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε για πρώτη φορά τα Burger King σε μία νέα αγορά, την Ελλάδα" δήλωνε πριν λίγους μήνες ο πρόεδρος της Burger King για την περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας.


Η επέκταση της εταιρείας θα δημιουργήσει περισσότερες από 10.000 νέες θέσεις εργασίας στις χώρες αυτές, κατά τη διάρκεια της επόμενης πενταετίας.


Σύμφωνα με το site του Emea Business Monitor η αμερικανική αλυσίδα αναμένεται να εγκαινιάσει μέσα στο επόμενο τρίμηνο (το αργότερο έως το τέλος Ιουνίου), το πρώτο κατάστημά της επί ελληνικού εδάφους, στην Αθήνα.


Η εταιρεία μελετά το σχέδιο ίδρυσης πέντε τουλάχιστον καταστημάτων Burger King στη χώρα, μέχρι το τέλος του 2015.

Το ενδιαφέρον της εταιρείας εστιάζεται στην Αθήνα, ενώ μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας όπως η Θεσσαλονίκη βρίσκονται ήδη στο "μικροσκόπιο" της.


Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στα σχέδια της διοίκησης της Burger King είναι στην επόμενη 3ετία να έχει παρουσία στην Ελλάδα με τουλάχιστον 30 καταστήματα, ακόμα και σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς όπως τα νησιά.


Η Burger King ιδρύθηκε το 1954 στη Φλόριντα των ΗΠΑ, διαθέτει περίπου 14.000 καταστήματα σε 100 χώρες σε όλο τον κόσμο σερβίροντας φαγητό σε πάνω από 11 εκατ. καταναλωτές ημερησίως.

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Ελλάδα / Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Έκτακτα μέτρα προστασίας για εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας λόγω των επικίνδυνα υψηλών θερμοκρασιών. Πρόστιμα 2.000 ευρώ για παραβάσεις.
LIFO NEWSROOM
Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Ελλάδα / Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Η 31χρονη κατέθεσε – παρουσία ψυχολόγου – πως έπεσε πρώτη φορά θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον πατέρα της όταν ήταν 16 ετών και ζούσαν μαζί στο σπίτι της γιαγιάς της, έπειτα από τον χωρισμό των γονιών της
LIFO NEWSROOM
Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ελλάδα / Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ολοκληρώθηκε η εξέταση των μαρτύρων στη δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα, με τους γονείς της να ξεσπούν εναντίον του κατηγορούμενου
LIFO NEWSROOM