Διαδηλωτές εισέβαλαν στην Γαλακτοκομική σχολή

Διαδηλωτές εισέβαλαν στην Γαλακτοκομική σχολή Facebook Twitter
Στιγμιότυπο από τη χθεσινή συγκέντρωση στα Ιωάννινα, στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΠΑΚΟΥΣΗΣ
4

Nωρίτερα γράψαμε για την ένταση στη Γαλακτοκομική Σχολή, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας κατά του εκφοβισμού που ξεκίνησε το απόγευμα. 

Πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τη Σχολή στο πλαίσιο διαμαρτυρίας εναντίον της σχολικής βίας και του εκφοβισμού, έσπασαν το λουκέτο της καγκελόπορτας και εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, δύο διμοιρίες των ΜΑΤ έχουν παραταχθεί απέναντι από τους διαδηλωτές οι οποίοι φωνάζουν συνθήματα εναντίον των σπουδαστών.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ φοιτητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων που μαζί με δεκάδες άλλους ανθρώπους εισέβαλε στην Γαλακτοκομική δήλωσε πως αυτό που ζητούν είναι "δικαιοσύνη για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Κανείς μας δεν πιστεύει ότι ήταν αυτοκτονία. Θεωρούμε πως ήταν δολοφονία, και απαιτούμε να αποδοθεί δικαιοσύνη και να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι ένοχοι."

Μάλιστα, απαντώντας σε ερώτηση γιατί έσπασαν το λουκέτο και εισέβαλλαν στη Σχολή, ο φοιτητής είπε πως καθώς οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα υπέρ του Βαγγέλη Γιακουμάκη, φοιτητές της Γαλακτοκομικής που βρίσκονταν μέσα στη Σχολή τούς έκαναν προσβλητικές χειρονομίες. Η ένταση συνεχίζεται μέχρι και αυτήν την ώρα. 

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να αλλάξει η κουλτούρα της βίας» – Μήνυμα του πατέρα του Άλκη Καμπανού μετά τη νέα δολοφονία στη Χαλκίδα

Ελλάδα / «Να αλλάξει η κουλτούρα της βίας»: Το μήνυμα του πατέρα του Άλκη Καμπανού μετά τη δολοφονία στη Χαλκίδα

«Πρέπει να επενδύσουμε στην πρόληψη: να μεγαλώσουμε μια νέα γενιά παιδιών με σωστές αξίες, ώστε να αλλάξει η κουλτούρα της βίας. Έχουμε μετατρέψει το ποδόσφαιρό μας σε υποκουλτούρα» δήλωσε ο πατέρας του Άλκη Καμπάνου
LIFO NEWSROOM
Υπόθεση Σήφη Βαλυράκη: Ποινική δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία σε δύο λιμενάρχες Χαλκίδας και Ερέτριας

Ελλάδα / Υπόθεση Σήφη Βαλυράκη: Ποινική δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία σε δύο λιμενάρχες Χαλκίδας και Ερέτριας

Η εξέλιξη ανακοινώθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, όπου συνεχίζεται η δίκη των δύο ψαράδων που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού
LIFO NEWSROOM
Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Ο δράστης ζητά ελαφρυντικά – «Δεν έχει ζητήσει ούτε ένα συγγνώμη» λέει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς

Ελλάδα / Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Ο δράστης ζητά ελαφρυντικά – «Δεν έχει ζητήσει ούτε ένα συγγνώμη» λέει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς

Η οικογένεια ζητά να παραμείνει η πρωτόδικη ποινή της ισόβιας κάθειρξης, ώστε –όπως λένε– να βρει η Γαρυφαλλιά «τη δικαίωση που της αξίζει»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια