" Φοβάμαι να κυκλοφορήσω - Με κατηγορούν άδικα για τον Βαγγέλη"

" Φοβάμαι να κυκλοφορήσω - Με κατηγορούν άδικα για τον Βαγγέλη" Facebook Twitter
25

O νεαρός σπουδαστής της Γαλακτομικής σχολής του οποίου οι φωτογραφίες έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο και παρουσιάζεται ως ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για το bullying στον Βαγγέλη Γιακουμάκη, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή του STAR. Εδώ και μια εβδομάδα δεκάδες δημοσιεύματα σε blogs και posts στα social mediaέχουν χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες του νεαρού και τον κατονομάζουν ως έναν από τους ανθρώπους που ευθύνονται για την εξαφάνιση και την αυτοκτονία του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

"Με κατηγορούν άδικα για το χαμό του Βαγγέλη. Ήταν φίλος μου. Εγώ δεν εμπλέκομαι πουθενά και φοβάμαι να κυκλοφορήσω" αναφέρει ο 18χρονος σπουδαστής ενώ στο βίντεο εμφανίζεται και ο πατέρας του ο οποίος κάνει έκκληση για αποκατάσταση της αλήθειας.

25

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα: «Όχι» σε αίτημα για κεκλεισμένων των θυρών

Ελλάδα / Δίκη για την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα: «Όχι» σε αίτημα για κεκλεισμένων των θυρών

Ο συνήγορος του κατηγορούμενου, Σπύρος Δημητρίου, αναφέρθηκε εκ νέου στην «απρεπέστατη» συμπεριφορά του, όταν εκσφενδόνισε μπουκάλι με νερό κατά του συνηγόρου του πατέρα της Κυριακής
LIFO NEWSROOM