Βρετανία: Το πλήθος ενθάρρυνε άνδρα να αυτοκτονήσει

Βρετανία: Το πλήθος ενθάρρυνε άνδρα να αυτοκτονήσει Facebook Twitter
9

Η αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε ότι θα λάβει μέτρα εναντίον πλήθους που χλεύασε έναν άνδρα πριν αυτός αυτοκτονήσει, πέφτοντας από πολυώροφο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων στο Telford, το απόγευμα του Σαββάτου.

Η αστυνομία κλήθηκε στην περιοχή όταν ο άνδρας είχε ανέβει στο κτίριο και απειλούσε να αυτοκτονήσει. Σύμφωνα με μάρτυρες περίπου 20 άνθρωποι, προέτρεπαν τον άνδρα να πέσει, την ώρα που μαζί του μιλούσε ο διαπραγματευτής.

"Καθώς περπατούσαμε, υπήρχαν κάποιοι νεαροί που φώναζαν « Άντε, πήδα! », δήλωσε μάρτυρας στο BBC. «Με έκανε να αισθάνομαι πολύ άρρωστη, ενώ την ίδια ώρα κάποιοι τραβούσαν βίντεο με τα κινητά τους», πρόσθεσε. 

Άλλος μάρτυρας είπε ότι ήταν περίπου 20 αυτοί που φώναζαν, ως επί το πλείστον έφηβοι αλλά και μεγάλοι.

«Προχώρα», «Έλα, πήδα» και «για να δούμε πόσο μακριά μπορείς να αναπηδήσεις!» ήταν μερικές από τις φράσεις που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης με τον-τελικά-αυτόχειρα.


Η αστυνομία είπε ότι θεωρεί παράνομο και το υλικό που κάποιοι τράβηξαν από τον τόπο της αυτοκτονίας και κάλεσε όσους κατέχουν τέτοια βίντεο να τα σβήσουν.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Διεθνή / «Είναι όπλο η μάσκα;»: Με μαυρισμένα μάτια οι διαδηλωτές στη Γαλλία απολογούνται για τα επεισόδια

Οι διαδικασίες είχαν ξεκινήσει από την προηγούμενη ημέρα, αφορώντας κυρίως συμμετέχοντες που συνελήφθησαν πριν από τις διαδηλώσεις, κυρίως για οπλοφορία
THE LIFO TEAM
Dior, Celine, Hermès: Γιατί οι βιτρίνες της απρόσιτης πολυτέλειας έγιναν στόχος στη Γαλλία

Διεθνή / Dior, Celine, Hermès: Γιατί οι βιτρίνες της απρόσιτης πολυτέλειας έγιναν στόχος στη Γαλλία;

Μετά τις λεηλασίες, η Hermès ανακοίνωσε νέα μέτρα ασφαλείας και κρατά κλειστή την μπουτίκ της στη Μασσαλία. Οι επιθέσεις στους μεγάλους οίκους αναζωπυρώνουν τη συζήτηση για την πολυτέλεια και τις κοινωνικές ανισότητες.
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΝΕΚΡΟΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Διεθνή / Γαλλία: Δύο γυναίκες πνίγηκαν σε υπόγειο – Τέσσερις νεκροί από την κακοκαιρία Adam

Η κακοκαιρία Adam προκάλεσε εκτεταμένες καταστροφές στη νότια Γαλλία και την Κορσική – Συναγερμός για ισχυρούς ανέμους σε πέντε περιοχές, ενώ η Ισπανία μετρά επίσης θύματα
THE LIFO TEAM
Από την κοινωνική οργή στη στοχοποίηση μεταναστών: Πώς η ευρωπαϊκή ακροδεξιά εργαλειοποιεί τις διαδηλώσεις

Διεθνή / Από την κοινωνική οργή στη στοχοποίηση μεταναστών: Πώς η ευρωπαϊκή ακροδεξιά εργαλειοποιεί τις διαδηλώσεις

Με φόντο την ακρίβεια και την υποβάθμιση των δημόσιων υπηρεσιών, η ευρωπαϊκή ακροδεξιά επιχειρεί να μετατοπίσει τη συζήτηση από τα κοινωνικά αιτήματα στη μετανάστευση και στην επιβολή του δόγματος «νόμος και τάξη»
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ

σχόλια

8 σχόλια
ανθρωποφαγία. έχετε νιώσει ποτέ ότι βρεθήκατε στο κέντρο ενός...πιάτου; άραγε εμείς που το κατακρίνουμε θα κάναμε κάτι παραπάνω από τους μάρτυρες που κοιτούσαν απλώς αυτούς που ουσιαστικά οδήγησαν τον άνθρωπο αυτό στην αυτοκτονία; ελάχιστες από αυτές τις απόπειρες πετυχαίνουν ακριβώς επειδή γίνονται σε δημόσια θέα και ο κόσμος βοηθούσε...μέχρι χτες. να 'χεις μες στην απελπισία σου ένα τσούρμο αμοιβάδες με στόμα(που το μόνο που έχει εξελιχθεί πάνω τους είναι αυτό, ένα στόμα) που σου τονώνουν το αίσθημα της ανυπαρξίας... άραγε όλοι οι Βαγγέληδες του κόσμου να νιώσανε την τελευταία στιγμή πόσο είναι σημαντικοί,όμορφοι και ακέραιοι; παρατηρώ πολλά εγκλήματα τελευταία γίνονται...στην πλάκα
Είναι τραγικό, ΤΡΑΓΙΚΟ να παροτρύνεις απελπισμένο άνθρωπο να αυτοκτονήσει... για να έχεις ένα βιντεάκι να ανεβάσεις στο fb πχ...Από την ώρα που το "υλικό" θεωρείται παράνομο, όποιον πιάσουν να το ανεβάζει στο ίντερνετ, να του ασκηθεί δίωξη και να ΔΙΑΣΥΡΘΕΙ στα (αγαπημένα του) μέσα κοινωνικής δικτύωσης.