Κικίλιας: Ντροπή η απόφαση για Κασιδιάρη

Κικίλιας: Ντροπή η απόφαση για Κασιδιάρη Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
5

Ντροπή χαρακτήρισε τη δικαστική απόφαση για την αθώωση Κασιδιάρη για το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη ο Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας το πρωί στο ΜΕΓΚΑ. Όπως είπε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης «τίθεται ένα θέμα πάρα πολύ σημαντικό. Όλη η ελληνική κοινωνία το είδε. Και αναρωτιέμαι πού οδηγεί όλη αυτή η κατάσταση».

«Αυτή η απόφαση, όπως και αν ήρθε, όσο και αν είναι τεκμηριωμένη, νομικά δημιουργεί πολύ μεγάλα θέματα», πρόσθεσε.  

Ο κ. Κικίλιας από χθες μέσω tweet είχε εκφράσει την αγανάκτηση του για αυτή την απόφαση.

Κικίλιας: Ντροπή η απόφαση για Κασιδιάρη Facebook Twitter

Χθες Παρασκευή το δικαστήριο απάλλαξε τον Κασιδιάρη από την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, με το αιτιολογικό ότι δεν στοιχειοθετείται. Η κατηγορία μετετράπη σε «απλή σωματική βλάβη», όμως για να προκύψεις καταδίκη θα έπρεπε η κ. Κανέλλη να είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του προφυλακισμένου βουλευτή μέσα σε διάστημα τριών μηνών από την ημέρα που είχε δεχτεί την επίθεση, πράγμα το οποίο η βουλευτίνα του ΚΚΕ δεν έπραξε.

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Είναι να απορεί κανείς με τους πολιτικούς που έχουμε: ένας πρώην Υπουργός κατακρίνει μία δικαστική απόφαση επειδή ''όλη η ελληνική κοινωνία το είδε''. Ευτυχώς κ. Κικίλια που στην Ελλάδα υπάρχουν νόμοι και οι δικαστές δικάζουν βάσει αυτών και όχι βάσει του ''τι είδε η κοινωνία''. Με αυτή την αντίληψη δεν διαφέρετε από τους ''φασίστες'' τους οποίους επικρίνετε.
Ο κ Κασιδιαρης ειναι ενοχος στη συνειδηση μας και αθωος λογω των νομων που εσεις υπηρετησατε κ υπουργε ανεξαρτητα απο το αν ο συγκεκριμενος ειναι σωστος η οχι.Τωρα εκ του ασφαλους χαιδευετε τα αυτια των πολλων