Κικίλιας: Ντροπή η απόφαση για Κασιδιάρη

Κικίλιας: Ντροπή η απόφαση για Κασιδιάρη Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
5

Ντροπή χαρακτήρισε τη δικαστική απόφαση για την αθώωση Κασιδιάρη για το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη ο Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας το πρωί στο ΜΕΓΚΑ. Όπως είπε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης «τίθεται ένα θέμα πάρα πολύ σημαντικό. Όλη η ελληνική κοινωνία το είδε. Και αναρωτιέμαι πού οδηγεί όλη αυτή η κατάσταση».

«Αυτή η απόφαση, όπως και αν ήρθε, όσο και αν είναι τεκμηριωμένη, νομικά δημιουργεί πολύ μεγάλα θέματα», πρόσθεσε.  

Ο κ. Κικίλιας από χθες μέσω tweet είχε εκφράσει την αγανάκτηση του για αυτή την απόφαση.

Κικίλιας: Ντροπή η απόφαση για Κασιδιάρη Facebook Twitter

Χθες Παρασκευή το δικαστήριο απάλλαξε τον Κασιδιάρη από την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, με το αιτιολογικό ότι δεν στοιχειοθετείται. Η κατηγορία μετετράπη σε «απλή σωματική βλάβη», όμως για να προκύψεις καταδίκη θα έπρεπε η κ. Κανέλλη να είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του προφυλακισμένου βουλευτή μέσα σε διάστημα τριών μηνών από την ημέρα που είχε δεχτεί την επίθεση, πράγμα το οποίο η βουλευτίνα του ΚΚΕ δεν έπραξε.

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Είναι να απορεί κανείς με τους πολιτικούς που έχουμε: ένας πρώην Υπουργός κατακρίνει μία δικαστική απόφαση επειδή ''όλη η ελληνική κοινωνία το είδε''. Ευτυχώς κ. Κικίλια που στην Ελλάδα υπάρχουν νόμοι και οι δικαστές δικάζουν βάσει αυτών και όχι βάσει του ''τι είδε η κοινωνία''. Με αυτή την αντίληψη δεν διαφέρετε από τους ''φασίστες'' τους οποίους επικρίνετε.
Ο κ Κασιδιαρης ειναι ενοχος στη συνειδηση μας και αθωος λογω των νομων που εσεις υπηρετησατε κ υπουργε ανεξαρτητα απο το αν ο συγκεκριμενος ειναι σωστος η οχι.Τωρα εκ του ασφαλους χαιδευετε τα αυτια των πολλων